Magazin > VIP
57580 ogledov

Zato Meghan in Kate nista odhiteli na Škotsko k umirajoči kraljici

meghan markle, kate middleton Profimedia
Ožji družinski člani kraljice Elizabete II. so se ob njej začeli zbirati takoj, ko so izvedeli, da so njeni zdravniki zanjo močno zaskrbljeni.

Charles in Camilla sta bila že na dvorcu Balmoral, kjer je monarhinja včeraj umrla, William je prišel s princem Edwardom in njegovo ženo Sophie ter stricem Adrewom.

Iz Londona je na Škotsko pohitel tudi princ Harry, ki se z ženo mudi na turneji po Evropi, a je prišel prepozno in se od babice ni mogel posloviti. Več o tem lahko preberete v članku Kdaj je kraljica v resnici umrla. 

Mnogi pa se sprašujejo, zakaj sinova novega kralja na Balmoral nista pospremili ženi, vojvodinji Kate in Meghan

Kot je za RTL povedal strokovnjak za kronane glave Michael Begasse, je Kate ostala doma zaradi otrok, ki so imeli včeraj prvi šolski dan. "Ostala je v Londonu, ker so vsi trije otroci včeraj prišli na novo šolo v Windsorju. Pridružila se bo ostalim, takoj ko bo otrokoma razložila, da je njihova prababica v nebesih."

In zakaj ni bilo Meghan? Poznavalka razmer na dvoru Katie Nicholl je izvedela, da vojvodinja Sussexa ni bila povabljena. "Družina je želela, da se jim pridruži Harry, čeprav mu ni uspelo priti pravi čas in videti babice. Meghan pa po našem vedenju ni bila vabljena. Rekla je, da bo na Balmoral odpotovala kdaj drugič. Mislim pa, da je zanimivo, da je Harry na Balmoral odšel sam."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.