Magazin > VIP
220 ogledov

Zato se je avstrijski milijonar ločil od svoje 57 let mlajše žene

Richard Lugner Profimedias
Richard Lugner si je že našel novo sopotnico. Tudi ta je od njega mlajša več kot 50 let …

Pretekli teden se je ločil eden najbolj razvpitih parov Avstrije, Richard Lugner in njegova 57 let mlajša žena Cathy. Mladenka je pred tedni povedala, da se v družini Lugner nikoli ni počutila dobro, saj so jo moževi družinski člani gledali zviška in jo žalili. Zelo je bila razočarana, da se Lugner nikoli ni postavil na njeno stran in da zanjo ni želel obiskati zakonskega terapevta. Sedaj se je razvedelo, zakaj se 84-letnik ni hotel več boriti za svoje zakon. Zaljubil se je v drugo … "Vem, da nima več kot 30 let. Zaradi nje je oktobra prišlo do spora,“ je v intervjuju povedala Cathy. Richard naj bi svoje novo dekle spoznal v svojem nakupovalnem centru.

27-letnica je poleg tega zavrnila govorice, da je od Lugnerja po ločitvi dobila več milijonov. Kot so mediji poročali pretekli teden, je lahko Cathy obdržala stanovanje in avtomobil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.