Magazin > VIP
1194 ogledov

Zato so odrezali Jasmino Jamnik

Jasmina Jamnik Stane Sršen
Tarčo bo po novem vodilo več različnih voditeljev, med njimi pa ne bo Jasmine Jamnik, ki jo je vodila doslej.

"Ob koncu sezone sem nadrejene in vodstvo hiše seznanila, da je v pogojih, v katerih ekipa dela, nemogoče dolgoročno zagotavljati presežke, ki so po mojem mnenju v tako elitnem terminu, kot ga ima Tarča, nujni. To ni dobro niti zame niti za gledalce nacionalne televizije, zato sem povedala, da jeseni v takšnih pogojih oddaje ne bom več vodila. Po prihodu z dopusta, sredi avgusta, me je odgovorna urednica Informativnega programa Jadranka Rebernik, brez pojasnil ali pogovora z mano po elektronski pošti obvestila, da bo Tarčo odslej namesto mene vodilo več različnih voditeljev," je Jamnikova povedala za Večer in dodala, da so s tričlansko ekipo dvignili gledanost. 

Kaj bo delala zdaj, še ne ve. "Čakam na odločitev nadrejenih. Zaposlena sem na delovnem mestu voditelja osrednjih oddaj v Informativnem uredništvu in seveda verjamem, da bo moja nova zadolžitev v skladu z mojo pogodbo o zaposlitvi," je dejala. 

Preberite še: 

dezurni@zurnal24.si

 
Komentarjev 8
  • krtmen1 23:16 07.september 2016.

    kolikor sem videl-nobene posebne škode....kot je že nekdo napisal - ni vsaka napovedovalka tudi voditeljica.

  • Franc Purkat 15:35 07.september 2016.

    preveč si jim povedala kaj tebi ne paše.Igrati moraš tako kot bojo oni plesali.verjetno niosi iz taprave stranke.

  • jakec1575 00:20 07.september 2016.

    izpostavila se je in pogorela. Tako to je v življenju. ne samo pri nas. Riziko. zmagas ali pogoris. nasi sportniki poznajo ta efekt.Dala se je v brezizhodno situacijo in ostala brez izhoda. oz. izhod je odhod.