Magazin > VIP
13519 ogledov

Zato sta se Jennifer Lopez in Ben Affleck pred leti v resnici razšla

ben affleck, jennifer lopez Profimedia
Lopezova pojasnila, kaj je bilo usodno za njuno ljubezen.

Jennifer Lopez je pred kratkim izjavila, da je presrečna, da sta z Benom Affleckom ljubezni dala še eno priložnost. Ob tem je priznala, da se je bala, da bosta pretekle napake ponovila.

Kot je znano, sta bila igralca že leta 2002 par, tik pred poroko leta 2004 pa sta se razšla. Mediji so jima bili ves čas za petami in jima nadeli vzdevek Bennifer in ravno ta pozornost javnosti je zvezo uničevala. O njima namreč niso poročali le pozitivnih stvari ... "Bilo je brutalno," pravi zvezdnica, ki so jo v tistem času veliko kritizirali, med drugim so jo v seriji South Park označili za "zlobno psico".

"Smešno, ker sva bila z Benom tako srečna. To so bili eni najbolj srečnih trenutkov v mojem življenju," je povedala in dodala: "Obenem pa so naju kritizirali, kar je od znotraj uničilo zvezo, saj sva bila premlada, da bi razumela, kaj je v življenju zares pomembno."

Po koncu zveze z Benom se je Jennifer zatekla v objem Marca Anthonyja. Leta pozneje je povedala, da je bila to napaka in da je bil Marc le obliž. V zakonu sta se jima rodila dvojčka Max in Emme. Ben se je poročil z Jennifer Garner, ki mu je rodila tri otroke. Igralec je pred kratkim veliko prahu dvignil z izjavo, da bi verjetno še vedno pil, če bi ostal poročen z mamo svojih treh otrok. Več o tem TUKAJ

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.