Magazin > VIP
61 ogledov

Zavist med igralci Somraka

Nikki Reed Flynet
Čeprav pred kamerami vsi zvezdniki sage Somrak z žalostnimi očmi zagotavljajo, kako neutolažljivi so, ker se bo njihovo skupno delo končalo, to menda ni čisto res.

Robert Pattinson, Kristen Stewart in Taylor Lautner so z naskokom največje zvezde filmov o Belli in vampirju Edwardu. Tega se vedno bolj zavedajo tudi njihovi soigralci, ki – razen sage Somrak – niso posneli kakšnega omembe vrednega filma. Nikki Reed, ki v Somraku igra Rosalie, je v intervjuju povedala, da se je odnos med mladimi zvezniki zaradi uspeha spremenil. "Na začetku je bilo vse nedolžno. Bili smo kot prava družina, kot bi bili na taborjenju. Nato pa je prišel uspeh in odnosi so se spremenili. Nismo vsi prijatelji."

Reedovi in tudi Ashley Greene (Alice Cullen) naj bi šla najbolj v nos Kristen. Jezi ju, da se samo ona pojavlja na naslovnicah modnih revij, čeprav se zasebno požvižga na modo in ličila. To pa seveda ni edini razlog. Medtem ko lahko Robert in Kristen izbirata filmske vloge, se morata Ashley in Nikki zadovoljiti s ponujenim. Tega pa ni ravno veliko.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.