Magazin > VIP
6594 ogledov

Gojmirju Lešnjaku so se opravičili

Glavni junak je komandant skupine Franc (Gojmir Lešnjak). Foto: Boštjan Tacol Boštjan Tacol
Dobre novice!

Pred štirimi dnevi je igralec Gojmir Lešnjak razkril, da se je okužil s covidom-19 in da je bilo njegovo stanje resno. Dejal je, da so mu v bolnišnici rešili življenje. "Trenutno se ukvarjam z rehabilitacijo (noge me komaj držijo pokonci), iz ZZZS pa sem dobil degutantno odločbo, da sem od 16.12. sposoben za delo! S kakšno pravico se norčujejo iz pacientov ne vem! Kje imajo osnovo za take nebulozne odločbe! Res nečloveško!" se je jezil in napovedal, da se bo pritožil.

Glavni junak je komandant skupine Franc (Gojmir Lešnjak). Foto: Boštjan Tacol Magazin Gojmir Lešnjak: Na Golniku so mi rešili življenje

Očitno je zaleglo. "Tole sem dolžan pribeležit: poklicala me je moja zdravnica in prenesla globoko opravičilo ZZZS-ja zaradi nepremišljene odločbe o končanju moje bolniške! Lepo! Še je upanje in zdravnica, ki je “zakuhala” odločbo, je pokazala svojo človečnost! Opravičilo sem z veseljem sprejel v upanju, da do podobnih situacij ne bo več prihajalo!" je sedaj sporočil.

Gojcu želimo hitro okrevanje!

Komentarjev 12
  • Julie_Sibley 12:54 24.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • vzev 10:51 24.december 2021.

    To je pač v javnem sektorju normalno. Opravičilo in je stvar rešena. Nihče ne odgovarja za nič. Ljudje se pa potem moramo truditi in zapravljamo čas z raznimi pritožbami, klici, hojo na lokacijo. Če se kaj takega zgodi v gospodarstvu, ...prikaži več je človek klican na razgovor k šefu in če se stvar ponavlja, pač odpoved. Zato pa je država, takšna kot je.

  • malarin 10:02 24.december 2021.

    Žurnal mora prvič objaviti, kolk ja ta gospod, cepljen. Potem, bi bili komentarji na mestu.