Magazin > VIP
22 ogledov

Zdravniki ugotovili, kaj je narobe z Nickom

Nick Cannon FameFlynet
Nick Cannon, može pevke Mariah Carey, je imel v zadnjih mesecih precej težav z zdravjem, zdaj pa so zdravniki končno odkrili, kaj je narobe.

Po tem, ko je med novoletnimi prazniki doživel blago odpoved ledvic, februarja pa so v njegovih pljučih našli kar dva krvna strdka, je Nick zdaj sporočil, da so zdravniki odkrili neke vrste avtoimusko bolezen, ki je podobna lupusu. Zdravstvene težave, ki jih je imel, so posledica te bolezni, še najbolj pa sta ga pretresla krvna strdka. "To je bilo zelo strašljivo zame, saj poznam ljudi, ki so umrli zaradi tega," je povedal Nick in dodal, da v njegovi družini nihče nima  avtoimuske bolezni.

Zaradi težav z zdravjem se je 31-letni zvezdnik pred nekaj tedni odločil, da se poslovi od svoje radijske oddaje, ki jo je imel na postaji CBS. Poslušalcem je sporočil, da je njegovo stanje precej resno, zato mora upoštevati zdravnika, ki mu je svetoval, naj za nekaj časa prekine z delom. A Nick ostaja optimističen in upa na najboljše. "Počutim se blagoslovljenega, da sem živ. Če tega ne bi odkrili pravočasno, kdo ve, kaj bi se zgodilo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.