Magazin > VIP
27339 ogledov

Žena slavnega raperja razkosala, ker ni želela, da bi fani izvedeli resnico

Andy Cartwright Profimedia
Iz Rusije prihaja pretresljiva novica.

Marina Kukhal, žena raperja Andyja Cartwrighta, katerega pravo ime je bilo Alexander Yushko, pravi, da je njen soprog umrl zaradi prevelikega odmerka drog. Ker ni želela, da bi njegovi oboževalci izvedeli, kako je umrl, ga je razkosala, posmrtne ostanke posolila in v plastičnih vrečah shranila v hladilniku. 

Andy Cartwright | Avtor: Profimedia Profimedia


Kukhal naj bi po poročanju medijev shranila tudi njegove organe, ki jih je menda oprala v pralnem stroju. To je odvetnica 36-letne osumljenke sicer zanikala. Policija meni, da je šlo za umor, zato je sprožila preiskavo. 

Raperjevi prijatelji pravijo, da je imel težave z alkoholom, drog pa ni jemal. Kukhal, ki jo bodo testirali s poligrafom, pa vtraja pri svoji trditvi, da je Yushko od drog postal odvisen med pandemijo. 

Na rezultate obdukcije oblasti še čakajo. 

Če želiš postati resničnostna zvezda, te priljubljeni YouTube kanal Joonglaa vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Joonglaa star | Avtor:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.