Magazin > VIP
14888 ogledov

Žiga iz Bara: Če bi to vedel, se z Laro ne bi zapletel

žiga rajh Planet TV
Prvi je iz šova Bar izpadel Žiga, ki je nase opozoril že prvi večer, ko se je romantično zapletel s sotekmovalko Laro, s katero sta med strastnim ruvanjem razbila pohištvo v kopalnici.

Zakaj so se gledalci odločili, da v šovu ostane Lara in ne vi?
Morda zato, ker sem jih med oddajo pozval, naj ne glasujejo zame. To sem sicer res storil proti koncu glasovanja, a svojim najbližjim sem že prej rekel, naj razširijo vest, da si želim domov.

Zakaj ste si želeli domov?
Zadnje tri mesece pred Barom sem preživel v Avstriji, kjer sem delal. Domov sem se vračal enkrat na teden, pa še takrat sem zelo malo časa preživel z družino in prijatelji. Izgubil sem stike, sploh z bratom, ki živi v Zagrebu. Njega sem v zadnjih štirih mesecih videl petkrat. Razlogi so bili tudi drugi. Dva tedna sem že bolan, začelo se je kreganje, sedaj vlada sama negativa. Tekmovalci bodo pokazali svoj pravi obraz. V šov sem se prišel pokazat. Mislim, da se je v zadnjih 10 dneh videlo, da sem bolj umirjen. Vsak dan sem kuhal za svojo novo družino, tudi čistil sem. Na televiziji so to prikazali kot mojo spremembo, v resnici pa sem to počel že ves čas. Spremenil sem le obnašanje. Nisem več norel, nisem bil več najbolj glasen. Prikazovalo se je marsikaj. Same bedarije. Kristijana so na primer prikazali, kot da ni bil priden, a je bil izjemen vodja. Katarino so prikazali kot največjo lenuhinjo, a je tisti dan ves dan bruhala in zato ni čistila. Pomembni so le ogledi in všečki. Mislil sem, da se bodo bolj osredotočali na delo v baru. Na rajonu me niti enkrat niso prikazali, čeprav je bila to moja želja, da se me prikaže kot dobrega delavca. Vse skupaj je bilo bolj podobno Big Brotherju. 

Vas je produkcija razočarala?
Ja. Nekateri se pogovarjajo o tožbah, jaz pa se na ta način ne želim izpostavljati. 

Če bi vedeli, kako bodo stvari potekale, bi se prijavili?
Ni mi žal, da sem se prijavil. Vem, da se mi bodo odprla nova vrata. Na slabše ne morem iti. Vem, da so mi v Avstriji odprte vse poti, če se mi v Sloveniji ne ponudi dobra priložnost. Bi pa raje ostal v Sloveniji. 

Kaj pravite o videu o dogajanju pred barom preteklo soboto. Jokanje zaradi slabih razmer v stanovanju, govora je bilo o grožnjah …
Ne vem, kaj naj povem o tem videu. Tudi če je bil incident z gasilnim aparatom (več o tem TUKAJ) nastavljen … Naj bo, saj gre za šov. Nekateri tekmovalci so v šov prišli bolj, drugi manj pripravljeni. Nekateri so samo jokali. Mene v šovu ne bi mogli pripraviti do joka, ker sem psihično močan. Sem pa samega sebe razočaral. Ko so mi vsi v šovu obrnili hrbet, sem spoznal, da se je treba spremeniti. Na tem delam že tri mesece. Berem knjige, kot je Skrivnost. Ko sem prišel v šov, sem na vse pozabil. Na začetku smo težko shajali, bil sem zelo živčen in se veliko jezil. Enkrat pa je počilo in takrat so mi obrnili hrbet.

Govorite o sporu z Gregorjem Juntezom? Kaj se je med vama zgodilo?
Sredi noči so vdrli v spalnico z nekimi svečami. Tudi prepevali so. Takrat sem se ujezil, ker so me zbudili. Ozmerjal sem jih. Če bi vedel, da sta Gregorju umrla starša, teh stvari zagotovo ne bi izustil. Izgubil sem očima, zato vem, kako se počuti. Dva dni pozneje, me je oštel, ker sva jih v spalnici z Laro budila. Takrat sem se spustil na nizek nivo. Rekel sem mu, da bi mu, če bi se srečala nekaj let nazaj, iz ust izbil še ta dva zoba, ki sta mu ostala. Opravičil sem se mu, kljub temu z mano noče imeti stikov. 

Od kod ta jeza v vas?
Na splošno sem hiperaktiven. Po tem incidentu z Gregorjem sem se pomiril in začel govoriti z »normalnim« tonom. Delam na sebi. Nočem biti več tako živčen. 

Vas je Sandijeva odločitev, da vas posedi na drugi vroči stol, presenetila?
Ni me. Nobenih zamer nimam, to sem pričakoval. Razumem ga. Prvi dnevi v šovu so bili čudni. Če tega nisi sam doživel, ne moreš razumeti. Zaprti smo bili. Pričakoval sem, da se bomo lahko več družili z gosti, da bomo lahko imeli obiske, tako pa so nam bili obiski skorajda prepovedani. Preveč živčno je bilo. Sandi obvlada gostinstvo. Privoščim mu, da pride čim dlje.

Produkcija pravi, da sta bila vidva z Laro kriva za vse težave v kopalnici – zlomljena kabina, straniščna školjka.
S kabine za tuširanje so res padla vrata, a so jih takoj pričvrstili nazaj. Nihče nama ni rekel, da sva kriva za težave v kopalnici. Za to sem izvedel po izpadu iz šova. Že ko smo prišli v stanovanje pri tušu in na školjki ni bilo tesnil, zaradi česar se je na tleh nabirala voda. 

Kakšna so vaša čustva do Lare?
Veliko imava za razčistiti. Nanjo sem se navezal, saj sva se družila. Bomo videli, kaj bo, ko pride iz šova.

Lara je bila do vas kar ostra in ni »šparala« jezika. Vi ste to mirno prenašali …
Poskušam jo razumeti, saj je imela v zadnjem času težave z bivšim fantom. Osebi dam več možnosti, a z vsako je zaupanja manj … Laro bom čakal, če bom pa slišal, da najina veza ne pelje nikamor, bom šel sam naprej. 

Kaj je vaša mama rekla na kopalniške in spalnične radosti z Laro?
Rekla je: »Kdo pa ne bi bil za akcijo, če vidi takšno dekle.« Samski sem, zato s tem niso imeli težav.

Laro pa je nekdo čakal zunaj. Celo poznate ga … Izjavili ste, da ga boste poklicali in se mu opravičili.
On me je poklical. Šla sva na pijačo. Vedel sem, da se poznata, nisem pa vedel, da se je med njima nekaj dogajalo. Če bi to vedel, se z njo ne bi zapletel. 

Kaj vam je povedal o Lari?
Rekel je le, da ji privošči le najbolje. Pošalila sva se tudi na račun serije Larina izbira. Nič nama ni zameril.

Komentarjev 3
  • jean-claude 17:40 25.september 2018.

    Tip pršv v Bar in začeu govorit ' jaz sem realen, povem vse, kar si mislim, ne glumim blablabla...' jok. ti si budala, ki ne pozna spoštovanja in manir. prebrau The secret in misli, da je pobrau celo pamet sveta. smeh.

  • Bella_Torrens 17:13 25.september 2018.

    Google zdaj vsakih štiri dni plača 4368 EUR do 5285 EUR za delo na spletu od doma. Sem se pridružil tej službi pred 3 meseci in zaslužil 36297 € v prvem mesecu tega posla. To delo je res neverjetno in ...prikaži več mi daje veliko mojih prihodkov vsak dan. Vsakdo lahko to opravi in zasluži več dohodka na spletu od domaa, k0t sem jaz. Sledite tej strani ....... ➥➥➥ ➥➥ ➥➥➥ www.WebJob98.Com