Magazin > VIP
2618 ogledov

Življenje naše pevke se bo kmalu obrnilo na glavo

maja založnik LR Photography
Odšteva dneve.

Maja Založnik, ki je pred kratkim izdala novo pesem Never will give up, bo že zelo kmalu postala mamica. Pevka je trenutno pri mami v Slovenskih Konjicah, saj namerava roditi v Celju. "Vse imamo že pripravljeno. Marku sem naročila, da mora, ko pride po naju v porodnišnico, prinesti „jajčko“ in torbo z oblačili za domov,“ je povedala Maja, ki pričakuje punčko. Ime, ki ne bo tipično slovensko, je izbral očka. Kako sta se Maja in Marko spoznala, lahko preberete TUKAJ.

"Ni me strah, ampak ves čas spremljam svoje počutje. Trenutno še nič ne kaže na popadke Želim si le, da bi porod potekal brez zapletov,“ nam je še zaupala temnolaska, ki je že oprala vsa oblačila za novo družinsko članico, celo posteljica že čaka nanjo.
 

"Cela družina je že na trnih. Vsak dan me kličejo in me sprašujejo po počutju. Teta je pred nekaj dnevi sanjala, da sem že rodila, zato je bila prepričana, da sem ji poslala sporočilo, ko ji je zjutraj zazvonil telefon.“ Maja pravi, da se počuti dobro in da si čas krajša z obiski. 
"Dojenčica je živahna, zato slabo spim in komaj čakam, da se rodi,“ je za naš medij še dejala Maja, ki se na porod pripravlja tudi s poslušanjem posebne meditacije, ki jo je zanjo posnela njena tiskovna predstavnica Kaly Kolonič. Ta bo malčici podarila tudi posebno darilo – zanjo bo naredila energijsko sliko.

maja založnik | Avtor: Gregor Podvinski Gregor Podvinski

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.