Magazin > VIP
7514 ogledov

Zmagovalka Talentov: Tako je Tjaša spoznala svojega fanta iz Belgije

slovenija ima talent Saša Despot
Tako se je začela njuna ljubezenska zgodba

Eden prvih, ki je zmagovalki letošnje sezone Slovenija ima talent, Tjaši Dobravec, čestital, je bil njen fant Roel Stiens, ki prihaja iz Belgije. Tjaša je za Žurnal24 razkrila, kako se je njuna ljubezenska zgodba začela.

"Spoznala sva se ob Bohinjskem jezeru, kjer je bil na oddihu. Prosil me je, ali ga lahko fotografiram. Začela sva se pogovarjati, razkazala sem mu Bohinj, nato pa sva nadaljnje tri dni preživela skupaj,“ nam je zaupala plesalka ob drogu. V zvezo pa kljub temu, da je bila privlačnost velika, nista skočila takoj, ampak sta za naslednji korak potrebovala kar štiri leta. "Vedela sva, da morava vsak pri sebi še veliko razčistiti. Po štirih letih sva se dogovorila, da se srečava v Rimu, od takrat pa nisva bila ločena več kot en teden.“

slovenija ima talent | Avtor: Saša Despot Saša Despot


Četudi se v teh štirih letih nista videla, sta bila veliko v stikih in Tjaša je spoznala, da je našla dragulj. "Imela sem velike težave. Razložila sem mu, da potrebujem čas zase, ki mi ga je tudi dal, obenem pa mi je dal tudi vedeti, da se lahko vedno obrnem nanj.“

Tjaša pravi, da je Roel, tekač na dolge proge, ki sedaj trenira v Sloveniji, zelo iskren fant. "Zna ti dati občutek varnosti in podpore. Tudi če ga ni ob tebi, imaš občutek, da je. Pazi name. Ko sem zmagala v šovu, je malo zajokal. Rekel je, da je čutil, da se bo to zgodilo. Ves čas mi je govoril, da se bo nekaj iz tega razvilo. Zaradi njega nisem obupala, ko sem imela krize,“ je za naš medij še povedala.

slovenija ima talent Zloraba Magazin Naša zmagovalka Talentov leto in pol živela v grozi
Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.