Magazin > VIP
21114 ogledov

Poptevejeva novinarka se je odločila za nov izziv

pop tv Anže Petkovšek
Znan televizijski obraz danes počne to …

Novinarka Urša Trebušak, žena voditelja Gregorja Trebušaka, ki je lansko leto prvič postala mamica, se je odločila za novo karierno pot. Postala je hipnoterapevtka. 

"Noro vesela! Po mesecih treniranja med urami čuvanja moje male Lilije sem končala izobraževanje za RTT terapevta. Od vseh metod, postopkov in tečajev, na katere sem naletela v svoji karieri novinarke - in spoznala sem jih mnogooo - je to daleč najbolj učinkovita metoda za preseganje osebnih blokad. Deluje! Sem najprej preizkusila na sebi - iz zaskrbljene, nekoliko izgorete novinarke in novopečene mamice - sem dosegla svoje ravnovesje, navdušenje nad življenjem in svobodo pred kronično zaskrbljenostjo," je Urša zapisala na svoji novi Facebook strani Urša Trebušak RTT

RTT (Rapid Transformational Therapy) terapija je terapija, pri kateri hipnoterapevti stranko zazibajo v globok in sproščen trans, v katerem lahko stranka dostopa do svojega podzavestnega uma, ki ima odgovore o temeljnih vzrokih posameznikovih težav. 

"Nekateri med vami ste že na čakanju, nekatere skrbi, če bo še služba čakala, ko se stvari umirijo...nekatere skrbi, ker v teh razmerah MORATE hoditi v službo. Zdi se, da ne nadziramo ničesar več ... a eno stvar lahko vedno nadzirate," na svoji Facebook strani, kjer deli praktične videonasvete, svetuje Trebušakova. Pravi, da so to misli, ki vplivajo na naše počutje in s tem na naše vedenje. V teh časih na marsikaj ne moremo vplivati, lahko pa vplivamo na to, da zaupamo, da bo vse dobro. Že zjutraj izberemo, da nas bodo čez dan vodile le misli, ki nas krepijo in ki nas delajo močne ter s tem vplivamo na dobro počutje. 

Ali nov posel pomeni, da se Urša pred TV ekrane ne bo vrnila, še ni znano. 

Komentarjev 4
  • Miran Kušar 09:13 18.april 2020.

    Nobene razlike, v obeh primerih gre za prodajanje megle (laži).

  • bebo2 22:35 17.april 2020.

    Ojoj, še eno prodajanje megle. Kr neki.

  • Ender3 11:01 17.april 2020.

    Dajmo ta PROPlus z zakonom ukinit.!

Sorodne novice