Magazin > VIP
271 ogledov

Znan obraz POP TV je 'pobralo'

igor mikić
1/3
Facebook
Igor Mikić je povedal, kako bizaren je njegov jedilnik.

Igor Mikić, radijski voditelj in obraz POP TV-ja, je za Žurnal24 razkril, kako močno voljo ima, saj je povedal, da ima že eno leto vsak dan enak jedilnik. To, da je shujšal, smo opazili na njegovih najnovejših fotografijah na Facebooku in ga vprašali, kaj se dogaja.

"V zadnjem letu sem spremenil prehrano. Izločil sem vse mlečne izdelke, sadnje, tudi zelenjave ne jem. To je prazna hrana za ptiče," v smehu začne Mikić in nadaljuje: "Poleg tega pa že 15 let aktivno treniram šest dni v tednu brez prestanka."

Kot nam je povedal, za zajtrk poje skodelico ovsenih kosmičev s temno čokolado in cimetom. Za kosilo si privošči sladek krompir in naravni piščančji ali puranji zrezek, za večerjo pa pšenični zdrob s pudingom: "Tudi tu dodam cimet, da malo zasladi."

Pove, da mu je najteže na različnih srečanjih, kjer ljudje jedo veliko različne hrane. "Največkrat sploh ne jem. Ta vikend smo imeli takšno večerjo, a sem vseeno malo jedel, saj je bila domača hrana in ker sem praznoval 30 let," je povedal Igor.

Komentarjev 12
  • Vesna Dolšak 17:26 08.februar 2017.

    Če že naj ocenjujejm, je prej vsaj zgleda ko nek približek moškega, zdaj je pa ko ena fižolovka. Presušen.

  • Smesko 15:30 08.februar 2017.

    Obraz POP TV-ja? Te izjave pa še nisem slišal - izgleda jim gre zelo slabo, da imajo tak obraz, kli ga na POP TV nikoli ne vidiš, lol :) p.s.: VOYO ni POP TV...

  • Gogolino 14:48 08.februar 2017.

    :) :) :) Bravo !