Magazin > VIP
9788 ogledov

Znana manekenka poročena, njeni oboževalci nad izborom ženina ogorčeni

karlie kloss
"Karlie, kako si lahko to storila?“

Manekenka Karlie Kloss je tri mesece po zaroki Joshui Kushnerju obljubila zvestobo do groba. Poroka je potekala v majhnem krogu, povabljenih naj bi bilo le 80 ljudi. Lepotica je nosila prelepo dolgo obleko iz čipke, ki so jo samo zanjo naredili pri modni hiši Dior.

Koliko je za te sanje v belem plačala, ni znano, a lepotica si zaradi visokega računa verjetno ni dolgo belila glave, saj spada med najbolje plačane manekenke sveta, milijonar pa je tudi njen sedem let starejši soprog.

Joshua je mlajši brat Jareda Kushnerja, ki je poročen z Ivanko Trump in kot svetovalec dela v vladi ameriškega predsednika.
Družina Kushner je v ZDA zelo znana. Oče bratov Kushner, Charles, je z nepremičninami zaslužil ogromne vsote denarja. Družina naj bi bila po ocenah revije Forbes "težka“ 1,8 milijarde dolarjev. Leta 2005 je moral očka Kushner zaradi utaje davkov sicer za nekaj časa za zapahe, sedaj pa spet veselo sklepa posle, pišejo na spletni strani RTL-a.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@karliekloss Congratulations to Karlie and Josh! 👰💐❤️💍❤️❤️❤️

A post shared by karlie kloss fan💕 (@klossykar) on

Manekenkini oboževalci ogorčeni

Ker se je Karlie poročila z nekom, ki je povezan z družino Trump, so nekateri oboževalci slabe volje. "Karlie mi je všeč. Res me veseli, kako se zavzema za mlada dekleta, a da se je poročila s Kushnerjem, je grozno,“ je nekdo zapisal na družbenem omrežju, neki drugi komentator pa je ogorčeno vprašal: "Karlie, kako si lahko to storila?“

Negativci očitno ne vedo, da Joshua ne podpira Trumpa, ampak je na volitvah tako kot Karlie, ki pravi, da se je poročila s svojim najboljšim prijateljem, podprl demokrate.

Komentarjev 2
  • kapibara 10:51 20.oktober 2018.

    Glavno da ni farbenblint , kot Vonova..