Magazin > VIP
27657 ogledov

Znana novinarka za odpoved izvedela na službeni zabavi

Nina Uršič, Ana marija Mitić, Sonja Javornik, Danica Lovenjak Arhiv salona Bjutik
Sonja Javornik, novinarka, scenaristka, pisateljica in profesorica je za odpoved pogodbe o sodelovanju izvedela na službeni novoletni zabavi.

"A veš tisto, ko dobiš odpoved na novoletni zabavi. Jaz vem," je na svojem Facebook profilu zapisala znana novinarka in ena najboljših poznavalk domače estrade Sonja Javornik

"Pred stavbo podjetja so pripravili šotor, v njem živa glasba, jaz sem imela v eni roki pijačo, v drugi piškot, ko sem pozdravila uredniško direktorico in jo vprašala, če je vse pod kontrolo. Takrat sem izvedela, da ni bilo! Da se morava pogovoriti. Da prekinja sodelovanje z mano, češ da si ne morem izmišljevati," je za naš portal povedala Javornikova, ki se z eno od štirih urednic ni najbolje razumela, saj je imela po njenem mnenju "nerazumne zahteve". "Kot samostojna novinarka nimam plačanih dopustov, bolnišk, božičnic …, sem pa zato vajena, da si lahko izbiram delo, kot si ga želim. Ker sem imela možnost izbire. Očitno je bilo nesprejemljivo, da delam na obojestransko zadovoljstvo s tremi urednicami, z eno pa ne,"  je še dodala.

Navedbe smo preverili tudi pri uredniški direktorici Medie 24 Tanji Škarjot, ki pravi, da pogodb s svojimi poslovnimi partnerji ne bodo komentirali.

Komentarjev 6
  • Majazmaja 11:34 24.januar 2018.

    Na hitro sem pogledala, katere teme pokriva ... Samo rumene in ničesar drugega. Žalost.

  • mici79 21:44 23.januar 2018.

    Po njenih izjavah sodeč se ne čudim, da je dobila odpoved.... Naj si še naprej izbira delo, ki si ga želi...

  • matermila 15:52 23.januar 2018.

    , sem pa zato vajena, da si lahko izbiram delo, kot si ga želim. Od zdaj naprej si ga bo lahko izbirala brez ovir.Če je tako sposobna,kot nekateri govorijo,bo zlahka našla delo,ki ji bo ustrzalo.