Magazin > VIP
11539 ogledov

Znana Slovenka: "Ne morem iti spet skozi ta pekel, ki sem ga trpela lani"

nina golub Osebni arhiv
Zaradi zdravniške stavke je utrpela veliko škodo.

Kot smo prvi poročali, je Nina Golub, ki jo je Slovenija spoznala v šovu Big Brother, izgubila neverjetnih 75 kilogramov. Mamica dveh majhnih otrok je na ta dosežek lahko izjemno ponosna, saj je dokaz, da je z močno voljo mogoče doseči prav vse. Nino so sicer v hujšanje prisilile zdravstvene težave, več o tem si lahko preberete tukaj

Takšna izguba teže pa s sabo žal prinaša težave z odvečno kožo, ki niso le estetske narave, ampak povzročajo bolečine. Nina se je zato odločila za poseg, s katerim bi ji odstranili kožo. Pod nož bi morala 2. februarja, a so njeno operacijo zaradi zdravniške stavke odpovedali. S tem so mladi podjetnici povzročili ogromno škodo. "Stavka zdravnikov je prizadela tudi mene. Po tem, ko so mi 2. februarja načrtovano operacijo zaradi stavke zdravnikov in osebja Splošne bolnišnice Novo mesto, kjer bi morala biti operirana, odpovedali, sem se sesula. Marsikdo ne ve, koliko načrtovanja je bilo potrebnega, da sem se za operacijo sploh odločila. Ni bila lahka odločitev, tudi zato ne, ker sebe ne postavljam na prvo mesto," je za naš medij povedala Nina in dodala: "Smo enostarševska družina, v hiši živimo sami - jaz in otroka. Sem samostojna podjetnica, ki sama preživlja družino. Morala sem urediti varstvo za otroka za čas svoje odsotnosti in tudi v času okrevanja, saj nekaj tednov ne bi smela vstati iz postelje. In konec koncev sem si morala poiskati tudi pomoč zase. Tukaj so mi nasproti priskočili moji starši, za katere si upam trditi, da so najboljši starši in stari starši na svetu. Potem je bilo treba za dva meseca odpovedati vse delovne obveznosti, torej izpad dohodka za 2 meseca. Termin operacije je bil idealen, saj sta januar in februar načeloma mirna meseca. Bilo bi idealno! A nikoli ne gre vse po načrtih."

Nina odplačuje kredit, vsak mesec jo poleg stroškov za dom čakajo tudi stroški statusa samostojnega podjetnika ... "In takoj sem bila 3000 evrov in več v minusu za dva meseca, ki bi morala biti zame prosta vsega dela. Zato se mi je sesul svet, ko so me poklicali, da je operacija odpovedana. Prestavili so jo za nedoločen čas. Ko sem vprašala, kaj to pomeni, so mi odgovorili, da mi ne morejo dati novega datuma in da me bodo dan ali dva pred novim terminom obvestili. Dva dni prej vsega nikakor ne morem urediti. Pa tudi, če bi mi uspelo, bi bila še dva meseca brez prihodkov," nam je zaupala fotografinja, ki bo spomladi imela pole roke dela. "Poročna sezona se začenja. Ta čas želim biti 100-odstotna in strankam na razpolago. Operacijo bi tako morali zamaknili v jesen, takrat pa se začne sezona studijskega fotografiranja, na primer za božič. Spet ne bi šlo in leto je naokoli. Vmes bo še poletje, ko bom spet imela težave z vnetji, ki se mi pojavljajo pod viškom kože. Ne morem iti spet skozi ta pekel, ki sem ga trpela lani. Od takrat sem izgubila še dodatnih 10 kilogramov, kar pomeni še več 'ovele' kože na tem predelu. Vse računanje in razmišljanje me je pripeljalo tako daleč, da sem se odločila za samoplačniško operacijo, ki jo bo v sredo opravil prim. Erik Vrabič. Operiral mi bo trebuh, ki je najbolj nujen."

Nino bo operacija stala 3500 evrov. "Ker mi drugega ne preostane, bom stisnila zobe in kot že 100 stvari prej zgrizla tudi to! Potem pa zadihala, okrevala, in ko se bom vrnila na delo, garala, da bom izgubljeni dohodek nadomestila. Konec marca me čakajo fotografiranja ob materinskem dnevu in veliki noči. Ti termini so na mojo srečo že razprodani."

Nini želimo veliko sreče na posegu.

Komentarjev 4
  • Ender3 15:52 28.februar 2024.

    Privat bo treba iti...Estetika Fabjan dela brez stavke.

  • Pierre 10:38 28.februar 2024.

    Pujsa Pepa????

  • Avatar Garancija
    Garancija 09:23 28.februar 2024.

    Pa koga zanima to ženšče?