Magazin > VIP
9384 ogledov

Znana Slovenka: Veliko sem prestala

nika kljun Osebni arhiv
Včeraj je praznovala rojstni dan.

Naša uspešna plesalka Nika Kljun, ki je že sodelovala z največjimi imeni svetovnega šovbiznisa, kot je Jennifer Lopez, je včeraj praznovala rojstni dan. 

Svoj praznik je obeležila s čustvenim videom, v katerem je spregovorila o svoji poti do uspeha.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nika Kljun (@nikakljun)

"Vedenje, da je ples moje poslanstvo, je bilo blagoslov,“ pravi Nika, ki je ob videu tudi zapisala, da je že od nekdaj vedela, da bo ples njeno življenje, zato ob izzivih nikoli ni pomislila na to, da bi vrgla puško v koruzo. 

Nika je bila stara 21 let, ko se je sama preselila v ZDA. "Veliko je lepih spominov, dogodkov, dosežkov. Veliko sem tudi prestala, a sem še vedno tukaj, močnejša kot kadarkoli prej,“ pravi svetlolaska, ki priznava, da je težko premagati svoje strahove. "Ni enostavno, lahko si srečen, lahko si uspešen, ampak na koncu smo le ljudje. Včasih potrebuješ svojo mamo, jo hočeš objeti, ji povedati, da jo pogrešaš in ljubiš. Ljubili so me tako močno, da so me spustili, da lahko živim svoje sanje.“

Nika poudarja, da je treba stvari občutiti, kajti drugače ne moreš občutiti življenja. "Živimo, da širimo ljubezen. Ne gre za to, kdo je najboljši … Pomembna je ljubezen. Zato ljubim poučevanje plesa po svetu. Rada delim svojo pot, svoje znanje o plesu in življenju. Vsak dan si želim postati še boljša oseba ... zase in za druge.“

Za njen praznik ji je javno z ljubkim sporočilom čestital tudi partner, Fredie Pedersen.

nika kljun | Avtor:

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 10:10 14.januar 2022.

    Mene pa zanima kaj je tako velikega prestala. Pri 21ih si odrasel, če greš za svojimi sanjami in imaš od doma dobro podporo (mislim tudi finančno) pač tako hudo že ne more biti.