Magazin > VIP
42704 ogledov

Znana slovenska voditeljica strta zaradi smrti sodelavca

Katarina Braniselj Enya Brelih
Žal ji je, da nista uresničila tistega, kar sta načrtovala.

Nekdanja novinarka in voditeljica Katarina Braniselj, ki jo že dlje časa lahko spremljamo v informativnih poročilih na Planet TV, je strta zaradi smrti nekdanjega sodelavca. Na RTV Slovenija žalujejo za sodelavcem Goranom, katerega delo je bilo gledalcem skrito, saj je delal za kamero, pišejo Slovenske novice.

Branisljeva, ki navaja, da je bil preminuli njen asistent, se je oglasila preko družbenih omrežjih in zelo čustveno zapisala, da so ji zaradi solza morali že dvakrat popravljati masko:

"Čez pol ure moram v nek drug studio v neki drugi hiši. Težko bo danes to. Že dvakrat so mi popravljali masko. Hvala, Goran. Ni se mi treba prav potruditi, da še vedno slišim tvoj mehki mirni glas. V mojih začetkih v studiu si ne bi mogla želeti boljšega asistenta. Televizija je teamski šport; bil si najboljši team. In žal mi je, ker nisva uresničila najinega veslanja. Iskreno žal. Nekoč, nekje …"

Komentarjev 3
  • kapibara1 21:08 06.junij 2022.

    Od kolega ta starejša hči, je djala, da ne bode imela otrok za v toti zblojen Svewt.. in to že 10 let nazaj-- in prav ima

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 11:35 06.junij 2022.

    O moj bog, pa kaj je šel svet res v maloro? Že to, da se od prminulih poslavljamo preko družbenih omrežij je BOLANO, da pa ob tem omeniš, da se ti je razpackal make up, je pa nesprejemljivo in neprimerno.