Magazin > VIP
15890 ogledov

Znana voditeljica o Zali in Gašperju: "Videti sta kot serijska morilca"

Gašper Šantl in Zala Kralj Anže Petkovšek Prihod Zale in Gašperja iz Evrovizije.
Uff, se to spodobi za javno osebo?

Znana škotska voditeljica in novinarka Lorreine Kelly, ki je me drugim tudi velika ljubiteljica in poznavalka Evrovizije, očitno ne more preboleti, da se je britanski predstavnik Michael Rice na tem največjem pevskem tekmovanju uvrstil na zadnje mesto. Veliko se govori, da gre slab rezultat pripisati Brexitu, ki ga Evropa očitno Britancem zelo zameri, vsaj sodeč po rezultatih evrovizijskega glasovanja. 

"Ni možno, da si je naš tekmovalec 21-letni Michael Rice zaslužil zadnje mesto. Ali naj res verjamemo, da je bil slabši od cenenih heavy metal klovnov z Islandije, s članom, ki je nosil masko, in otročjim 'uporniškim' besedilom. Ali ta grozljivi par iz Slovenije, ki sta bila videti kot serijska morilca," se je v svoji kolumni za časnik The Sun spraševala voditeljica. Nizka raven za javno osebnost, kajne?

Kakorkoli, ali si je Michael res zaslužil zadnje mesto, preverite v videu. 

Komentarjev 4
  • anica00 10:12 30.maj 2019.

    Ne samo angleška, veliko si jih zasluži zadnje mesto. Vendar zadnji in prvi so samo eni.

  • anica00 10:09 30.maj 2019.

    Nista bila videti kot morilca. Zala me je spominjala na Avatarja. Pesem pa na rekvijem. Maša za mrtve. Nisem strokovnjak za glasbo, vendar mi nobena pesem ni bila všeč. Dobre pesmi Evrovizije so tiste, ki jih še danes pojemo. Taķšnih ...prikaži več že dolgo ni več. Zato je Evrovizija samo še spektakel in ne rojstvo novih hitov.

  • leonardo 08:16 30.maj 2019.

    Ravno serijska morilca ne, sigurna pa precej korajžna, da upata s takšni m sranj... na TV.

Sorodne novice