Magazin > VIP
7612 ogledov

Znanemu Slovencu lani požgali hišo, sedaj pokazal svoj novi dom!

Jan Knez Facebook
Jan Knez pokazal svoj novi dom.

Janu Knezu, ki je leta 2021 tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija, je aprila pogorel dom. Pravi, da je šlo za požig, proti njemu so tudi streljali. "Ljubi bog pomagaj. Z Miškom sva pogorela, med spanjem so naju požgali trije zamaskirani moški, proti meni pa dva strela. Zgorelo je vse, proti meni pa dva strela iz pištole, a sem ušel za zid," je takrat zapisal in objavil posnetke pogorišča. Pod streho ga je vzela dobrosrčna soseda, je takrat za naš medij povedal Jan, ki nam je še zaupal, da mu je dom zgorel dva dni po tem, ko je bil žrtev fizičnega napada. S kom je bil na bojni nogi, lahko preberete TUKAJ.

Jan ima le invalidsko pokojnino, zato je bil pri prenovi doma odvisen od dobrote drugih. Zanj je denar zbiral Rdeči križ, priredili pa so tudi dobrodelen koncert. "Občina mi bo naročila ostrešje, saj so ostali le zidovi, pomaga pa mi tudi društvo Upornik. Pogorišče so prišli posnet s TV Slovenija in TV Maribor. Zelo sem razočaran le nad Pop TV, nastopil sem v njihovem šovu, ob nesreči pa so name pozabili," nam je povedal maja.

Jan je sedaj pokazal svoj novi dom. Pravi tudi, da se je oborožil. "Dragi moji, ki ste mi pomagali ... zelo sem vesel in moram to deliti z vami. Nikoli si nisem predstavljal, da imam tako lepo ozadje ljudi ... vas, vas in zopet vas. Rad vas imam in Hvala! Hiška je zavarovana, tudi pod alarmom in videonadzorom, kot ga imajo javne institucije, sem pa tudi legalno oborožen in sedaj se počutim varneje," je zapisal ob posnetkih svoje prelepe hiše. 

 

Komentarjev 1
  • www 10:54 05.januar 2024.

    saj ne vem, kaj bi s tem... v bistvu je bedno... kar tako ga že niso napadli, to je prvo... da se sklicuje, da je znan (ker je nastopal v nekem obskurnem reality showu), je tragikomično, da bi se ga ...prikaži več moral poptv zato "spomniti", še bolj... edino, kar pozitivno izstopa, je dobrota ljudi, ki pa je verjetno zgrešena, ker je vezana na njegovo "znanost"... vse skupaj deluje bolano...