Magazin > VIP
31560 ogledov

Streli in požig: Sem se je znani Slovenec zatekel, ko je izgubil dom

Jan Knez
1/7
Facebook
Pretresljive fotografije.

Jan Knez, ki je leta 2021 tekmoval v resničnostnem šovu Kmetija, je konec tedna na Facebooku razkril, da mu je pogorel dom, šlo naj bi za požig, proti njemu so tudi streljali. "Ljubi bog pomagaj. Z Miškom sva pogorela, med spanjem so naju požgali trije zamaskirani moški, proti meni pa dva strela. Zgorelo je vse, proti meni pa dva strela iz pištole, a sem ušel za zid," je zapisal in objavil posnetke pogorišča. Jan je trenutno brez doma, pod streho pa ga je, dokler mu ne uredijo začasnega doma, vzela dobrosrčna soseda, kot je povedal za zurnal24.si.

Požar pa je izbruhnil le dva dni po tem, ko je Jan doživel fizični napad. Že nekaj časa je namreč na bojni nogi z lastnikom psa, ki napada druge živali v vasi, tudi Janovega srnjaka Miškota. Več o tem TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Jan Knez in Miško | Avtor: instagram instagram

 

Komentarjev 6
  • Luksi 12:07 17.april 2023.

    Storilec je verjetno znan, ampak plavi pa še kar nič...

  • Anja1956 11:28 17.april 2023.

    Bo policija uredila ! Kje ste pa videli , da se lahko požiga?

  • leonardo 10:29 17.april 2023.

    Kdor ima rad živali, ni nikoli slab človek. Ne razumem pa nekoga, ki je tako zloben, da človeku praktično uniči življenje. Lahko si jezen na nekoga, samo, da bi pa naredil takšno piz... pa ne morem prebaviti. Upam, da jih ...prikaži več bodo dobili in jim razkazali arest.. Ampak ne s štirimi zvezdicami!

Sorodne novice