Magazin > VIP
3680 ogledov

Znanemu Slovencu zagrozil, da bo jedel po slamici

blaž knez Instagram
Zato je mnogokrat tako zadirčen ...

Eden najbolj karizmatičnih TV osebnosti pri nas je zagotovo vedeževalec Blaž, ki je brez dlake na jeziku in tudi filtra, kar so tisti, ki so klicali v njegovo oddajo in ga prosili za nasvet, mnogokrat občutili na lastni koži.

Blaž je za naš medij razložil, zakaj se mnogokrat odzove tako nesramno. Zaupal nam je, da redno prejema grožnje. "Po oddajah me kličejo in mi grozijo, da me bodo ubili. Enega sem prijavil policiji. Po elektronski pošti mi je grozil, da me bo ubil in kar ni dal miru. Povedal sem mu, da ga bom prijavil, a se tega ni ustrašil. Potem sem pa res šel na policijo in se je nehalo," je povedal in dodal, da se je groženj sprva bal, nato pa je dobil debelejšo kožo. "Prijetno ni. Si pa govorim, da če mi je usojeno, me bo pač ubil. Ljudje so vedno bolj nesramni in tečni. Zato sem jaz postal tako tečen. Eden mi je celo poslal fotografijo spolnega uda in pripisal, da bom v UKC-ju kmalu jedel po slamici."

Mu je, glede na to, da je negativnost izkusil tudi na lastni koži, kdaj žal, ko nadere klicatelja? "Ni mi žal, saj jim ne grozim," pravi. Vprašali smo ga, kako danes gleda na pogovor z gospo, ki jih je slišala, ker mu ni verjela, da bo dobila 2 milijona evrov. "To sem pač videl. Zakaj me kliče, če noče vedeti? Če bi rekel, da ne bo nič, tudi ni v redu. Če daš upanje, ni v redu, če jim ga vzameš, tudi ni prav. Vedno najdejo napake. Zadnjič me je klicala vinjena ženska. Ne morem vam povedati, kako se je obnašala ..."  In kdaj se bo streznila? "Ko bo videla račun za telefon," nam je v smehu odgovoril. 

Komentarjev 2
  • Majazmaja 09:14 23.oktober 2023.

    Našel je zlato jamo - b3bave človečke. Bolj kot nanje kriči raje ga kličejo - tipično slovensko. Naj kuje železo, dokler je vroče.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:30 22.oktober 2023.

    Idiot je vsak ,ki ga kliče,sam si je kriv