Magazin > VIP
97250 ogledov

Znani Slovenec načrtoval poroko, a je vmes posegla kruta usoda

Vedeževalec Blaž Vedeževalec Blaž
Namesto poroke na pogreb ...

Marca smo mediji pisali, da se bo najbolj razvpit slovenski vedeževalec, Blaž Knez, poročil. 

"Ko bo pravi čas, vam bom že povedal kaj več. Trenutno želim malo zasebnosti. Edino, kar vam lahko izdam, je to, da se bom poročil na Bledu. Priprave so že v polnem teku, moram priznati, da sem že malo vzhičen, ker si želim, da bi bilo vse, tako, kot je treba," je takrat povedal za naš medij.

Od takrat se o poroki ni več govorilo. Blaža smo poklicali in ga vprašali, ali je morda na skrivaj skočil v zakon. Zaupal nam je, da se je z izjavo o poroki sprva le šalil. Za mediji je nato res nameraval inscenirati poroko in priprave so bile že v polnem teku, nato pa je vmes posegla kruta usoda. "Nekaj tednov pozneje mi je umrl oče in tega nisem mogel speljati," nam je zaupal Blaž, ki je zdaj že sedem let samski. Nove zveze si trenutno niti ne želi. 

Zanjo tudi nima časa, saj se je posvetil glasbeni karieri. Skupaj z Miho Hercogom in Saško Lendero je posnel čustveno pesem Do dna. Snemanje na Krku je trajalo štiri ure, malo pa je manjkalo, da bi odpadlo, saj je glavna igralka Barbara Blaža poškodovala. "Bil sem sklonjen in v prtljažniku iskal obleke, ko ga je Barbara nenadoma zaprla. Vrglo me je na asfalt, krvavel sem po obrazu," nam je zaupal. Na srečo ni bilo tako hudo, kot je bilo videti na prvi pogled ... 

 

Komentarjev 5
  • Majazmaja 09:34 20.oktober 2023.

    Joj, še en "pevec" ...

  • Marjan Podlogar 11:52 17.oktober 2023.

    Inscenirati je hotel poroko? Enim je očitno dolgčas, pa ne vedo več s čim bi se zajebaval

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:43 16.oktober 2023.

    Za vedeževalca, Hercoga in Lendero bi bilo morda bolje. če počeli kaj drugega kot glasbo. Je kar mater za ušesa. Tipček očitno od naivnih ljudi potegne dovolj denarja, da se lahko afna s fake porokami. Naj rajši denar da v ...prikaži več dobrodelna namene.