Magazin > VIP
41962 ogledov

Znani Slovenec objavil ime svojega otroka, odziv nanj neverjeten

Pero Martić Instagram
Kako pa se vam zdi dečkovo ime?

Pero Martić, vloger, ki mu na YouTubu sledi več kot 75 tisoč ljudi, širši Sloveniji pa je postal znan po škandalu z nekdanjim Poptevejevim sanjskim moškim, Gregorjem Čeglajem, po katerem so se usule kritike, ker je v Martićevi oddaji ocenjeval videz žensk.

Za Martićem je pestro leto. Prebutal ga je Franko Bajc, zaročil je svoje lepo dekle Ariano in postal očka. Par se je konec oktobra razveselil dečka, ki sta ga sedaj predstavila Martićevemu "trollgangu", kot pravi svojim sledilcem. "Naj vam predstaviva najinega malega trolla. Ime mu je Rai. Komu je bolj podoben?" je ob prečudoviti družinski fotografiji zapisal Pero. Med mnogimi navdušenimi komentarji se je znašlo tudi nekaj neprimernih. Sledilci so med drugim namigovali, da je Rai podoben poštarju, nekateri pa so se obregnili ob ime. "Lep otrok, ampak ime je pa katastrofa", "Ful lep, samo čudno ime", je moral poslušati Pero. 

Ime sicer nosi prelep pomen. Je japonskega izvora, pomeni pa "zaupanje", "strela" ali "grom". Je tudi krajša različica španskega imena Raimundo, ki nosi pomen "zaščitnik", v ruščini pa Rai pomeni "paradiž". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pero Martić (@pero.martic)

Komentarjev 9
  • robi2107 00:11 29.december 2022.

    Bebci dajejo svojim otrokom imena, da ne veš, al gre za pralni prašek ali nov model aparata za trebljenje picajzlov.

  • rokobert 23:12 28.december 2022.

    Ni,nikoli ni bil in nikolu ne bo slovenec.

  • Grof 19:13 28.december 2022.

    A to je ta Pero, ki je prebegnil iz Republike srbske, slišal sem že desetletja nazaj za znanega Milana Martića v bivši jugi, nikoli pa še nisem slišal za tako znanega bosanca v Sloveniji, da bi morali oznanjati tega majmuna ...prikaži več v slo. medijih, raj za nas in malega Rai, spomin na domačo kolmkischto, …