Magazin > VIP
4274 ogledov

Znani Slovenec: Vedno sem bil odrinjen od družbe

nejc rek Facebook
Še danes ne razume, zakaj.

Nekdanji tekmovalec šova Bar, Nejc Rek, se je ob nedavnih praznikih spomnil na svojo preteklost, ki ni bila rožnata. "V današnjih dneh, ko se vsi veselo družijo, se spominjam, kako sem vedno bil odrinjen od družbe, zelo redko dobil povabila na rojstne dneve in zabave. Še danes ne razumem, zakaj je to tako? So se me sramovali zaradi videza ali spolne usmerjenosti? A sem naredil kaj narobe? Tudi nikoli nisem imel ne vem kako naprednih tehnoloških naprav, ker pač nismo bili bogataši in nismo vsega dobili na pladnju, kot so se nekateri s tem veselo bahali. Za večino sem bil le en brezzvezen peder. Grdo povedano, a žal resnično …," je zapisal na Facebooku.

Nejcu so se zvezde pozneje sicer nasmehnile, saj je našel veliko ljubezen. O njegovem partnerju Reneju smo mediji veliko pisali, ko je bil jeseni leta 2019 postal žrtev homofobičnega napada.

Komentarjev 2
  • Pepe007 10:44 28.december 2021.

    Mogoče je bil samo tečen. Če forsiraš svoj prav in svoje probleme, te bo verjetno res malokdo povabil v svojo družbo, tudi če te nek portal razglasi za "znanega Slovenca".

  • Debra_Thompson 09:57 28.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦