Magazin > VIP
52199 ogledov

Znani slovenski par: Po koncu ljubezni spet skupaj

Nekaj sladkega
1/4
Celo objel jo je ...

Sinoči je celovečerni prvenec režiserja Tina Vodopivca Nekaj sladkega doživel svojo prvo premiero. Na gali premieri v Cineplexxu Ljubljana so se po rdeči preprogi sprehodili ustvarjalci in igralska ekipa – režiser in scenarist Tin Vodopivec, scenaristka in avtorica glasbe za komedijo Urška Majdič, ki sta bila do nedavnega par tudi zasebno, glavna igralca Saško Kocev in Jelena Jovanova, ter igralci Ula Furlan, Tina Gorenjak, Nik Škrlec, Luka Korenčič, Oriana Girotto, Ana Ribič, Ranko Babić, Sašo Đukić, Zinaida Dedakin, Nikola Silić in drugi ustvarjalci komedije, ki na zabaven način zagrize v aktualno temo pretvarjanja v svetu marketinga.

Po premieri je Vodopivec strnil svoje občutke: "Še vedno ne morem čisto dojeti, da nam je uspelo posneti film. In da se sedaj predvaja v kinu. Z Urško sva sanjarila in pisala v mrzli garaži ob dveh zjutraj in te najine idejce so sedaj šle v svet s pomočjo fantastičnih kreativcev in umetnikov. In to je velik uspeh, zato sem zelo ponosen na vse sodelujoče in komaj čakam, da gremo spet kaj snemat!" je povedal v smehu, Majdičeva, ki je skupaj z Vodopivcem napisala scenarij, bila zaslužna za glasbo in produkcijo, pa tudi zaigrala vlogo policajke, pa je povedala: "V glavi se vrtinčijo besede, pohvale, objemi, stiski rok, čokolada na reklcu … Sicer se trudim osredotočiti na delo, ker nas čakajo premiere po Sloveniji in v tujini. Ko smo z ekipo stali pred platnom, so me preplavila čustva. Ponosna sem na to, kar sva s Tinom ustvarila, ponosna na ekipo. Pomislila sem, 'hvala', za čisto vse, kar je bilo in zlasti, kar še bo. Čeprav ni bilo vedno sladko, je vsekakor lepo."

Rdeča nit je strast do življenja 

Komedija Nekaj sladkega je na testni projekciji dosegla oceno 9,8, na premieri pa so bili gledalci mnenja, da si zasluži desetko. "Prijeten, zelo zabaven film, ki ga ne smete zamuditi," pravi igralka Oriana Girotto, ki v filmu zaigra strogo šefico, igralec Luka Korenčič, ki je v filmu upodobil portirja, pa pravi: "Film je enostavno zabaven in dinamičen, in kar je najbolj pomembno – gledljiv."

"Zakaj videti film Nekaj sladkega? Ker je v njem strast. Do življenja. Preizkušenj. Ljubezni. In tega, da nekaj spelješ. Do konca. Ker je v njem smisel. Za humor. Ironijo. Pretvarjanja in iskrenosti. Ker ta dinamična in raznobarvna pripoved drži ritem in gledalčeve radovednosti, ker nasmeje, zbode in na nežno stisne, tja okrog srca," pa po ogledu filma pravi igralka Ula Furlan.

"Film je dober. Zabaven, smešen, sproščen in ni zatežen. Ni drame, streljanja, mafije, korupcije ... Je komedija, ki je bila narejena z srcem. Polna zapletov, pričakovanih in nepričakovanih zasukov. Ko poleg dodaš še kanček balkanskega humorja, je to film, na katerega pelješ svojo drago v kino za valentinovo. Če pa kaj slučajno zaj**** za valentinovo, je pa še cel mesec čas za popravni izpit, da se odkupiš in si gresta ogledat komedijo Nekaj sladkega," pravi Ranko Babić, ki v filmu zaigra natakarja, ki nadleguje ženske.  

Komentarjev 1
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 17:05 07.februar 2023.

    Bom počakala da na tv pridem. Me prav zanima, če znajo slovenski filmarji narediti film oz komedijo brez morbidnih vložkov.

Sorodne novice