Magazin > VIP
13421 ogledov

Znana Slovenca sporočila prekrasno novico!

Urška Majdič Mediaspeed.net
Veselimo se z znanim parom ...

Glasbenica Urška Majdič in komik Tin Vodopivec pričakujeta naraščaj, kot je prva poročala revija Story. "Nimam kaj zanikati, trebušček že raste," je tudi za Žurnal24 potrdila Majdičeva in povedala: "Otroček pride jeseni, oba s Tinom sva srečna. Vse skupaj nama odpira nova obzorja prihodnosti, nove dimenzije ljubezni in tudi čisto nove skrbi. Zaradi 'časovnega roka' hitiva - pripravljava projekte, tako da se bova lahko jeseni in pozimi posvetila zasebnosti. Tin je tudi prestavil premiero predstave na november. Gre za njegov peti šov. Medtem pa sem jaz pohitela s predstavljanjem novega albuma, mini radijsko turnejo sem že opravila, ostalo bom ob najavi premiere glasbene predstave UMA, spomladi 2020. S Tinom tudi piševa scenarij - pripravila sva scenarij za serijo, ki ga pa zdaj predelujeva za film. Tako delo obema predstavlja velik izziv in užitek. Prednost je tudi, da to lahko delava iz domače pisarne."

Urška Majdič namreč že nekaj časa ustvarja pod imenom UMA, ki ni le umetniško ime, temveč ime glasbenega projekta, pod katerim je pred kratkim izšel tudi album Neskončni album duša. "Album sem ustvarjala dve leti, spremlja me tudi zasedba UMA the band. Zame je to novo ustvarjalno obdobje, v katerem sem si dovolila več avtorstva in moram reči, da tako močnih vtisov in pozitivnega odziva v karieri še nisem doživela," pove Urška, ki pa je promocijo albuma in koncerte za nekaj časa dala na stran, na sceno se vrača aprila 2020, kar pa ne pomeni, da kljub materinstvu ne bo do takrat ustvarila tudi kaj novega, kot pravi sama.

Majdičeva sicer aktivno ustvarja že od leta 2001, kot UMA pa doživlja svoj prvenec. Pesmi na albumu so raznolike, dinamične, nežnih melodij in močnih sporočil. Album je mešanica melodičnega rocka, popa, jazza, celo bluesa od akustike do mogočnega sinfo rocka. "To je novo poglavje. Vesela in ponosna sem na ta album, ker nisem zašla s poti notranjega kompasa. Ni za mase ljudi ... Je za tiste, ki imajo za sabo močne izkušnje, podobno bolečino in ki so senzibilni... Pesmi so pisane z namenom celjenja in podpore. Prežete so z dobro energijo," pravi o albumu, ki je izšel na tretjo obletnico smrti njenega očeta. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 1
  • Avatar Nardialla
    Nardialla 01:20 07.junij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Sexcoss.Com

Sorodne novice