Magazin > Lepota & telo
63 ogledov

Petkam bi se odrekla, bulerjem ne

Urška Majdič Mediaspeed.net
Pevka Urška Majdič ni tipična modna navdušenka, zato je bilo toliko bolj zanimivo z njo poklepetati o modi. Zaupala nam je, kaj jo je o modi naučila mama in kaj bi nosila, če bi bila en dan moški.

Kdaj ste se prvič spoznali z ličili?
Dokaj pozno. Pri petnajstih letih me je prvič naličila punca mojega brata, bilo pa je za maškare. Zelo mi je bilo všeč črtalo okrog oči, celo tako zelo, da si še danes z veseljem poudarjam oči s svinčnikom.

Kakšno modno modrost je na vas prenesla vaša mama?
Kar veliko stvari. Naučila me je preprostosti in pravilne drže, spomnim pa se tudi, da mi je nekoč dejala, da je italijanski kroj tisti pravi. Govorila je tudi, naj se zgledujem po igralkah, kot je Audrey Hepburn, saj je bila res modna ikona, elegantna. 

Katerega kosa ne bi nikoli oblekli?
Krzna, ker je v nasprotju z mojimi prepričanji.

Za kateri modni kos ste odšteli čisto preveč denarja?
Za tistega, ki ga nikoli nisem oblekla (smeh). Ampak moram reči, da sem sicer zelo razumna, tako da v moji omari ni veliko takšnih kosov.

Kje raje nakupujete, doma ali v tujini?
Nekaj časa sem raje kupovala v tujini, v Londonu. Na ta način sem spoznala tudi spletno prodajo, saj imajo tam veliko kosov, ki jih pri nas ne moreš dobiti. Zdaj pa lahko tudi pri nas kupiš veliko stvari, tako da se kar doma sprehodim po butikih. 
Je šoping dobra tolažba?
Včasih je. Moram pa reči, da lahko zavede, saj takrat nimam razuma in meje. Ampak ženske se rade tolažimo z nakupovanji, moram pa reči, da jaz nisem tipična ženska, saj ne uživam preveč v nakupih.

Če bi lahko kupili katerikoli modni kos (denar ni ovira), kaj bi si kupili?
Morda kakšno odlično krojeno obleko, ki si je zdaj ne bi mogla privoščiti. Sama veliko raje pogledam izdelavo kot pa znamko.

Modni kosi, brez katerih ne morete?
Zadnje čase obožujem najlonke in obleke, ki jih nosim čez. V tem se zelo dobro počutim. Sem pa tudi oboževalka platform.

Kaj bi se znašlo v vaši omari, če bi bili en dan moški?
Boksarice (smeh), suknjič in manšetni gumbi. Kravata pa ne (smeh).

Kateri modni trend se vam zdi najbolj nor?
Najbolj noro se mi zdi to, da se človek obleče po trendu, čeprav mu to ne ustreza. Moje mnenje je, da je treba od trenutnega trenda izbrati tisto, kar ti ustreza, sicer je bolje, da trendom ne sledite. Naredi si svoj trend.

Kateri modni kosi po 40. letu niso več primerni?
Bom povedala, ko bom 40 (smeh). Določene stvari je treba skriti, določene poudariti, ampak je spet odvisno od človeka. Verjamem, da je najbolj pomembno to, da se vsak posameznik dobro počuti.

Pri kateri zvezdnici največkrat najdete modni navdih?
Pri zvezdnicah ne iščem modnega navdiha. 

Lepotni pripomočki, ki so del vašega vsakdana?
Svičnik za oči, biokrema za obraz, bleščilo za ustnice ... pa še nasmeh in dobra volja (smeh). 

Si predstavljate življenje brez visokih petk?
Da, z lahkoto! Moji najljubši čevlji so namreč še vedno bulerji, kar mi je ostalo od srednje šole.

Komentarjev 1
  • mia 07:27 27.april 2012.

    dobri odgovori