Magazin > Lepota & telo
34 ogledov

"Jaz nisem nikoli vulgarna"

Ivana Šundov Mediaspeed.net
Na drugem tednu mode smo med množico znanih obrazov opazili tudi simpatično voditeljico Ivano Šundov, ki je na naših družabnih dogodkih ne vidimo pogosto. Zato smo izkoristili priložnost in z njo prav po modno poklepetali.

Ivana je ženska, ki je vedno modno ozaveščena in pridno sledi trendom. A, ko jo vprašamo, kateri modni kos ji je najljubši, nam le s težavo odgovori. "To se mi zdi najbolj grozno vprašanje (smeh). Recimo, da so med favoriti klasični kosi, ki me ne pustijo na cedilu." S tem ima Ivana v mislih predvsem belo srajico. "Tega si nisem izmislila jaz, ampak Carolina Herrera, ko je rekla: 'Ko nimam inspiracije, pograbim belo srajico.' In potem jo nadgradiš. V to kategorijo bi spadala tudi črna oblekica, in takšni kosi."

In česa Ivana ne bi nikoli oblekla? "PVC zadeve bi težko spravila nase, poleg tega pa se ne vidim niti v neonskih barvah. Sigurno obstaja še kaj, česar ne bi oblekla, sploh z leti se to bolj pojavlja (smeh), ampak recimo da je to to."

Hčerkama daje svobodo

Čeprav sama vestno sledi modi, pa svojih hčerk z njo ne obremenjuje. "Niti jima ne govorim, v kaj ju oblačim, saj nočem, da bi bili že zdaj obremenjeni s trendi, daleč od tega. Učim ju bolj likovno dojemati barve, kaj gre skupaj, kaj ne, na ta način." Pri vsem tem pa simpatična voditeljica pazi, da hčerkama pušča dovolj svobode za lastno modno izražanje. "Pustim jima, da kdaj kaj sami pokombinirata, čeprav me potem glava boli. Pazim edino, da ne gresta sredi zime ven v kratkih rokavih. Dajem jima nekaj svobode, saj je meni moja mati ni. Imela sem zelo stroge starše, kar zadeva garderobo."

Po rojstvu Nike in Zare se Ivanin pogled na modo ni bistveno spremenil, saj si sem ter tja še vedno dovoli obleči drzne kose. "Edina razlika je, da moram zdaj več telovadit, da si to lahko privoščim," pove v smehu in doda, da morajo ženske kljub temu po 40. letu bolj paziti na svojo garderobo. "Ne bi govorila konkretno o kosih, ampak jaz nisem nikoli vulgarna. Vedno gledam na to, da je ženska ženska, da lepo zgleda. Lahko je seksipilna, ampak vedno z eno mero," nam je še zaupala Ivana, ki je dan po ljubljanskem tednu mode odhitela na Primorsko, kjer sta ju pridno čakali njeni mali modni navihanki.

Komentarjev 2
  • Bernie 20:30 17.april 2012.

    Botoks lady.

  • Genius 19:32 17.april 2012.

    Najlepša Slovenka!