Magazin > VIP
2421 ogledov

Znano, zakaj je bil Jamie Foxx več tednov v bolnišnici

jamie foxx Profimedia
Mike Tyson pravi, da se Jamie Foxx še vedno ne počuti dobro.

Aprila so v Atlanti po "zdravstvenih zapletih" v bolnišnico sprejeli igralca Jamieja Foxxa. Mediji so takrat poročali, da je njegovo stanje tako resno, da so v bolnišnico pohiteli celo družinski člani, ki v tistem času niso bili v mestu.

Igralec je po približno enem mesecu bolnišnico lahko zapustil. Kaj točno se je zgodilo, družina z javnostjo ni delila, se je pa že takoj začelo govoriti, da je zvezdnika zadela kap. To je kot razlog za hospitalizacijo omenil tudi Mike Tyson, ki velja za Jamiejevega prijatelja. "Ne počuti se dobro. Rekli so, da gre za kap," je izjavil in dodal, da je nenavadno, da se je družina zavila v molk. 

Foxx bi moral v svojem naslednjem filmu igrati Tysona, ki še ne ve, ali bo 55-letnik do začetka snemanj že na nogah.

Foxx je bil že nekaj časa pod hudim stresom. Nekaj dni pred incidentom je na prizorišču snemanja doživel živčni zlom. Bil je pod velikim stresom. Na novem projektu, ki menda ni potekal po načrtih, je namreč delal tudi kot producent, poleg tega pa naj bi ga nekdo poskušal okrasti. 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.