Magazin > VIP
38 ogledov

Zoran čaka na najboljšo ponudbo

Zoran Gostilna išče šefa POP-TV-2
Gostinec Zoran Prodanović, ki je bil v šovu Gostilna išče šefa dva tedna, ima veliko ponudb za delo, sam pa bi najraje imel svojo restavracijo s hitro prehrano.

Potem ko je 27 let delal v gostilni v Izoli, je lani zaradi šikaniranja, ki ga je bil deležen, dal odpoved. Po tem se je pridružil prijatelju v gostilni v Izoli, ki sta jo skupaj uspešno vodila osem mesecev, potem pa jo je lastnik zaradi osebnih razlogov zaprl. Zoran se je nato prijavil na zavod, oktobra pa je kuhal v televizijskem šovu Gostilna išče šefa.

Sedaj ima, kot pravi, več ponudb, med katerimi se odloča. Najraje bi delal v kuhinji à la carte, zelo pa mu je pomemben odnos do delavcev. "Šef mora spoštovati kuharsko delo, ne pa da z nami dela, kar hoče," je povedal.

Do upokojitve ga loči še osem ali devet let, pravi pa, da je fizično dobro pripravljen. Medtem ko čaka na najboljšo ponudbo, pa se preigrava tudi z idejo, da bi imel restavracijo s hitro prehrano. "Rad bi kreiral lastne jedi, ki bi bile priljubljene. Danes je čas, da se hitro je, tako da bi bila takšna restavracija zelo priljubljena." Razmišlja, da bi jo vzel v najem, pripravljen pa je vložiti tudi nekaj denarja.

Komentarjev 2
  • vicvic 15:39 26.oktober 2012.

    Zoran ja delat bo treba še kar dolgo. Vendar moraš tudi tiprecej spremeniti obnašanje. Kot kloven v kuhinji nebo šlo.

  • mph 08:45 25.oktober 2012.

    Ha, ha, ... rad bi v fastfoodu kreiral priljubljene jedi. Če bo z vsako porabil pol ure za pripravo, bo pa res busines. :-)