Magazin > VIP
18 ogledov

Zsa Zsa Gabor brez desne noge

Zsa Zsa ima nenehne težave z zdravjem. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kirurgi so zvezdnici Zsa Zsa Gabor odstranili desno nogo v višini kolena. Operacija je bila uspešna, okrevanje pa bo hitro.

Zaradi rane na desni nogi, ki se je razvila v gangreno, so 93-letni Zsa Zsa Gabor v losangeleški bolnišnici Ronald Regan UCLA Medical Center amputirali nogo v višini kolena. Za poseg so se odločili, ker z antibiotiki niso mogli pozdraviti 30 centimetrov dolge rane.

Zdravniki so povedali, da je bila operacija uspešna, ter da bo igralka kmalu okrevala in ne bo imela nadaljnjih težav. "Ker je še vedno šibkega zdravja, bomo njeno zdravstveno stanje pozorno spremljali," so še povedali.

Igralkin publicist John Blanchette je dodal, da bo zvezdnica v bolnišnici ostala dva tedna, sama pa upa, da ji bo uspelo priti domov za svoj 94. rojstni dan, ki ga bo praznovala 6. februarja.

Od lanskega poletja je imela zvezdnica več resnejših težav z zdravjem. Julija si je zlomila kolk, zaradi česar so jo operirali in ga zamenjali. Zaradi zatekanja nog je morala večkrat v bolnišnico. Na desni nogi je utrpela okužbo, ki pa je zdravniki z antibiotiki niso uspeli pozdraviti. Edina rešitev je bila amputacija, sicer bi igralka lahko umrla.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.