Magazin > VIP
8550 ogledov

Župan Klobasa ob znani lepotici tokrat zatajil

Doroteja Premužič Instagram
Ni "podlegel" lepi družbi ...

Najbolj postavni slovenski župan, 35-letni David Klobasa, župan občine Sveta Trojica v Slovenskih goricah, je tudi sam rad v lepi družbi. Da je zelo dober prijatelj vizažistke in podjetnice Doroteje Premužič, je že znano, na pustno soboto pa se je v prelestni družbi zabaval v enem izmed lokalov. Tokrat še v bolj vroči družbi kot po navadi, saj si je Doroteja nadela kostum seksi vampirke in v stezniku ter nogavicah s pasom, ki je kukal izpod steznika, pokazala vse svoje čare. Župan pa je zatajil in se zamaskiranim prijateljem pridružil kar v civilu. Kateri znani Slovenci so se še našemili, preverite spodaj. 

 Župana Klobaso so mediji že leta 2020 okronali za najbolj vročega župana v državi, takrat je za Žurnal24 na to temo povedal: "Jaz na te stvari gledam drugače, vsake oči imajo svojega malarja. Me pa ne motijo tovrstni članki, bolj se osredotočam na to, da dobro delam za druge. Seveda pa je ob taki službi pomembno, da sem v dobri psihofizični kondiciji, ki jo vzdržujem z redno rekreacijo." O svojem stanu, kljub temu da je vedno ujet v lepi družbi, pa je poleti 2020 dodal: "Sem samski in trenutno tako okupiran z delom, da niti nimam časa ali potrebe, da bi se vezal. To  lahko povedo vsi župani, da zveza in županovanje ni najbolj optimalna stvar, razen za tiste, ki so bili v zvezi že prej. Bolj me trenutno motivira delo, iskanje novih priložnosti in razvoj naše občine."

Župan je 12. 05. 1988 rojen v Mariboru. Pred županovanjem je bil zaposlen v Državnem zboru Republike Slovenije kot strokovni sodelavec poslanske skupine NSi. 10 let je bil zaposlen v družinskem podjetju, a  ga je želja po pridobivanju izkušenj in radovednost v mladosti vodila v različne smeri, med drugim tudi v tujino, kjer si je kot vodja marketinga pridobival nova znanja in tkal nove poslovne in prijateljske vezi. Pred županskim položajem se je kot samostojni podjetnik s svojim podjetjem za organizacijo dogodkov in marketing podpisal pod veliko odmevnih projektov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INES EЯBUS (@ineserbus)

Komentarjev 2
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 13:36 12.februar 2024.

    Županu klobasi se klobasa dvigne samo če je tesno ob kateremu tipu.

  • Avatar Zokispoki
    Zokispoki 10:51 12.februar 2024.

    Ni zatajil župan, zatajila je županova klobasa...