Magazin > VIP
17798 ogledov

Zvezda Umazanega plesa: Dan, ki je pomenil konec njene kariere

jennifer grey Profimedias
Umazani ples praznuje 30. obletnico! Patrick Swayze se je po uspehu, ki ga je ta film zabeležil po vsem svetu, utapljal v ponudbah, zvezda Jennifer Grey pa je hitro potonila. Za to je bila kriva sama …

jennifer grey | Avtor: Profimedias Profimedias
Patrick Swayze je vse do leta 2009, ko je umrl zaradi raka, spadal v A kategorijo hollywoodskih zvezdnikov. Manj sreče pa je imela njegova soigralka Jennifer Grey, ki po Umazanem plesu v nobenem filmskem hitu ni več dobila glavne vloge. Držala se je televizijskih produkcij. Med drugim je imela manjšo vlogo v seriji Prijatelji in Zdravnikova vest. Od leta 2008 do 2014 je svoj glas posojala junakom risanke 'Phineas und Ferb', v seriji Red Oaks pa igra mamo glavne junakinje. V kinu pa smo jo videli v manj uspešnih produkcijah, med drugim ob Benu Afflecku v filmu Rop stoletja. Še letos pa bo izšel njen film Untogether, v katerem igrata Jamie Dornan in Billy Crystal.

Da po filmu Umazani ples zanjo producenti niso pokazali več zanimanja, gre pripisati lepotni operaciji. Konec osemdesetih se je Jennifer namreč ulegla pod nož in si dala popraviti nos. Velika napaka, saj si po operacji ni bila več podobna. "V operacijsko sobo sem vstopila kot slavna oseba, ven sem prišla kot anonimna oseba. Operacija iz pekla. Sedaj bom za vedno ostala tista znana igralka, ki je zaradi operacije na nosu nihče več ne prepozna,“ je potarnala pred petimi leti.

Kljub tej napaki pa je Jennifer srečna. "Ne vemo, koliko časa bomo še na tem svetu, zato je pomembno, da poskušamo biti srečni,“ je dejala mama 15-letne hčerke.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.