Magazin > VIP
9386 ogledov

Zvezdana Mlakar: Pred dvema letoma in pol sem bila na tleh

Zvezdana Mlakar Saša Despot
Zvezdana Mlakar je nazaj!

Igralka in televizijska voditeljica Zvezdana Mlakar je vedno "brutalno" iskrena. Ne skriva se za masko, s svojimi oboževalci je vedno odkrita in z njimi deli tudi težke trenutke v svojem življenju. In Zvezdana je doživela že marsikaj ...

Ena težjih prelomnic se je zgodila pred nekaj meseci, ko je vodstvo RTVS ukinila njeno oddajo Zvezdana. Kakšen razlog so navedli za to odločitev, lahko preberete TUKAJ.

"Šele zdaj z distance vidim, kako dobre oddaje so to bile, pa ne zaradi mene, ampak vseh modrosti, ki so jih z nami delili naši gosti in ki so tisto, kar v življenju zares šteje. O knjigi razmišljava že dolgo časa, nekaj sva se celo pogovarjala z Mladinsko knjigo, a trenutno založnika še nimava, imava pa koncept. To bo knjiga, ki jo boš lahko imel na nočni omarici, ker so pogovori tako praktični, polni modrosti iz intervjujev naših gostov v oddaji Zvezdana. Rok bo izbral, kaj bova izpostavila, dodala pa bova tudi pogovore iz zakulisja in moje občutke," je voditeljica marca razkrila za naš medij.

Projekt očitno napreduje! "Spet sem v formi, ljubim morje in divje plaže, veter v laseh … Oddala sem pisanje za knjigo, Rok (Rok Smolej) je dodal svoj prispevek in zajokala sem od sreče," je zapisala na Facebooku, kjer pa je tudi razkrila, da je imela pred dvema letoma depresijo. "Pred dvema letoma in pol sem bila na tleh, niti vedela nisem, kdaj sem zdrsnila v depresijo. En dan sem se znašla na kavču, nisem se mogla premakniti in nisem vedela, za kaj naj še sploh živim. Nabirale so se kile, samo obveznosti so me držale pokonci. Izjemna izkušnja!"

A Zvezdana je našla rešitev in se postavila nazaj na noge. "Lani poleti sem ozavestila in v samoti same sebe začela z veliko inventuro svojega življenja. Našla sem kundalini jogo, ki je pognala energijo skozme, in dobre prijatelje, ki so z mano delili moja iskanja ven iz vseh mojih življenjskih vzorcev. Odprla sem se energijskemu zdravljenju, brala kot obsedena, pisala, se pogovarjala. Vse se da, če so želje dovolj močne. Želje so šepet duše. Samo za odhod čez, želje niso dovolj. Tudi to vprašanje me je doletelo, zdaj. To je življenje," pravi priljubljena pevka.

Komentarjev 3
  • Pierre 18:43 25.avgust 2022.

    Zdaj ko ni več omejitev naj gre v teater saj je igralka po poklicu ne pa ''terapevtka'' Njene oddaje sem malo pogledal in so bili njeni sogovorniki odlični, ona pa preveč ''zafektirana''!!

  • Vrtnica 10:26 25.avgust 2022.

    Že tako je preveč ljudi na RTV , ne rabi se še zunanje sodelavce ali strokovne . Naj se ukine 12,75 e pa naj delajo kar hočejo potem.

  • gregor96 09:55 25.avgust 2022.

    ko je najtežje si pa enega iz domačega nasada zarola in spoha