Magazin > VIP
6853 ogledov

Zvezdnica v sproščeni opravi, z nekaj kilogrami več, a presrečna

cameron diaz
1/3
Profimedia
Cameron Diaz je našla mir.

Cameron Diaz, ki je zadnji film posnela leta 2014, da se je umaknila iz Hollywooda pa je potrdila štiri leta pozneje, s soprogom išče novo gnezdece. Paparaci so ju ujeli pri zapuščanju vile, ki sta si jo ogledovala in naj bi stala 14 milijonov evrov.

Igralka, ki je srečna kot še nikoli prej, je pred kratkim v oddaji svoje prijateljice Gwyneth Paltrow razkrila, da je po tem, ko je kariero obesila na klin, našla svoj mir, saj jo je življenje v soju luči izčrpavalo. Odgovornost, ki jo s sabo prinašajo milijonski projekti, je bila zanjo preveliko breme, pravi.

"Ustavila sem se in pogledala svoje življenje. Ko snemaš, si v lasti produkcijske hiše. Na delovnem mestu si 12 ur, in to za več mesecev. Za druge reči nimaš časa. Morala sem si dokazati, da lahko poskrbim zase,“ je dejala lepotica, ki je decembra lani postala mamica. "Mislim, da pri 25. letih ne bi mogla biti takšna mama, kot sem sedaj. Ti (Paltrow, op. avt.) si tudi razlog, da sem postala mama. Vedno sem ti govorila, da ne bom imela otrok, ti pa si ponavljala: 'Boš, poročila se bo in postala boš mama.'“

Cameron trenutno ne razmišlja o vrnitvi na velika platna, ne izključuje pa možnosti, da jo bomo še kdaj videli v kinematografih. 

Na zamudi prvega dela šova JOONGLAA STAR.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.