Magazin > VIP
208 ogledov

Zvezdnik NBA zagledan v našo Anjo

markel brown
1/4
Profimedias
Slovenska lepotica Anja Jenko je v New Yorku spoznala ameriškega košarkaškega zvezdnika Markela Browna. "Za zdaj se imava lepo,“ pravi lepotica.

markel brown | Avtor: Profimedias Profimedias
Anja je igralca Brooklyn Nets spoznala med obiskom New Yorka.

"V Sloveniji poznam kar nekaj košarkarjev, eden od njih ima prijatelja iz ekipe Brooklyn Nets, ki mi je omogočil dobre sedeže v dvorani in možnost, da sem spoznala preostale igralce. /.../ Z igralci sem imela možnost oditi na večerjo in med mano in Markelom Brownom je preskočila iskrica. Takoj sva se ujela in se vsak dan do mojega odhoda domov družila,“ je Anja izdala za Novo, za Žurnal24 pa razkrila: "Prijateljica mi je med večerjo, sedel je nasproti mene, prišepnila, da me ves čas opazuje. Nato naju je odpeljal v hotel in mi že takoj povedal, da sem mu všeč in me vprašal, če se lahko še kaj vidiva. Med večerjo sva se sicer pogovarjala o tem, od kod sem, kaj počnem, kaj on počne ... Prijateljica mu je razkrila, da sem se fotografirala za Playboy. To je seveda takoj preveril. (smeh)"

Kdaj se boste spet videla, je zapisano v zvezdah, saj Brown veliko potuje. Anja pravi, da se trenutno slišita vsak dan, nista pa "definirala", v kakšnem odnosu sta.

"Imava se fino. Trenutni načrt je, da se bom kmalu vrnila v New York," pravi Anja, ki je nad Markelom navdušena, saj ni prav nič zvezdniški.

Komentarjev 6
  • pilotko 06:44 21.april 2015.

    Ko sem Anjo poslušal po TV sem takoj uvidel, da je ona našla njega, ker se pač rada giblje v krogih znanih in popularnih, vse ostalo nakladanje o zaljubljenosti pa si lahko nekam vtakne. Vse keš pič.. pač delujejo v ...prikaži več celem svetu na isti način in se splača malo potrpet tudi kakšno šljivo pod očesom, samo da si finančno trenutno preskrbljen in zraven. To je ves keč teh zgodb "znanih" povzpetnic.

  • d 16:55 20.april 2015.

    doma so zihr ponosni na izbiro

  • pakvapol85 15:17 20.april 2015.

    tale "zvezdnik" je v bistvu še rookie in več al manj klopco greje