Magazin > VIP
2344 ogledov

Zvezdnik Opravljivke obtožen posilstva

Ed Westwick
Mlada igralka delila svojo zgodbo.

Igralka Kristina Cohen je na svojem Facebooku delila zgodbo, ki je pretresla predvsem oboževalke priljubljene serije Opravljivka. Zapisala je, da naj bi jo pred tremi leti posilil igralec Ed Westwick, ki ga poznamo po vlogi Chucka Bassa.

Kristina Cohen | Avtor: Profimedia Profimedia
V dolgi objavi je zapisala, da je Eda spoznala preko nekdanjega fanta, nekega producenta, katerega imena ni zapisala. S fantom sta obiskala Eda v njegovem stanovanju, ko naj bi ta obema predlagal seks: "Producent (bivši fant, op. a.) ni želel, da bi bilo Edu neprijetno, če bi kar odkorakala iz njegovega stanovanja, zato sva še malo ostala. Ed je želel, da ostaneva na večerji, jaz pa sem odvrnila, da sem utrujena in nekako poskusila uiti že tako neprijetni situaciji, v kateri sem se znašla. Ed je predlagal, da grem dremati v sobo za goste, producent pa mi je rekel, da greva domov čez 20 minut."

Kristina je zapisala, da je šla spati v sobo za goste in da se je v paniki zbudila, saj je na sebi začutila Eda: "Zbudila sem se, ker je Ed ležal na meni, njegovi prsti pa so bili v mojem telesu. Rekla sem, naj neha, a bil je tako močan. Upirala sem se, kolikor sem mogla, a me je držal na postelji in mi govoril, da me želi pof*****. Bila sem paralizirana, prestrašena. Nisem mogla govoriti, niti se premikati. Močno me je držal in posilil."

Kasneje naj bi Kristini njen fant svetoval, naj Eda ne prijavi, saj lahko zaradi tega pozabi na svojo igralsko kariero. Pravi, da ji postane slabo, ko vidi, kako javnost in filmska industrija cenijo ljudi kot je Ed in da si takšni ljudje ne zaslužijo pozitivne pozornosti.

Na obtožbe se je odzval tudi Ed, ki pravi, da zgodba ni resnična in da nikoli ne bi storil česa takšnega. Kristina je Eda šele zdaj prijavila policiji, ki bo primer poskusila raziskati, čeprav je star že tri leta. Ed je zadevo komentiral preko objave na Instagramu, kjer je zapisal: "Te ženske ne poznam. Nikoli nisem nadlegoval žensk v kakršnikoli obliki. Zagotovo pa nikoli nisem nikogar posilil."

 

A post shared by Ed Westwick (@edwestwick) on

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.