Magazin > VIP
178 ogledov

Zvezdnik žalil žensko, ker je odklonila seks

Dominic Monaghan FameFlynet
Dominic Monaghan, znan po svoji vlogi v seriji Lost, je prek SMS-sporočil žalil neko žensko, ki trdi, da je igralec jezen nanjo, ker z njim ni hotela skočiti v posteljo.

Dominic je 25-letnico, ki želi ostati anonimna, spoznal pred enim letom, in sicer v trgovini, v kateri je delala. Izmenjala sta si telefonske številke in se dogovorila za zmenek. "Ker nisem želela priti do njega, ampak sem mu rekla, da bi bil kavalir, če bi prišel pome in me odpeljal na zmenek, mi je odvrnil, da ni taksist,“ je povedala ženska in dodala, da jo je nato začel žaliti. Najprej ji je razložil, da ima na računu več kot 20 milijonov dolarjev, da šov, v katerem igra, predvajajo v 120 državah in da so njegovi filmi po vsem svetu zaslužili 3 milijarde dolarjev. Dekle je nato označil za cipo iz geta in za trapico, ki je videti, kot bi bila polna herpesa. Povedal ji je tudi, da je ne bi povabil v nobeno od svojih treh hiš, ker se boji, da bi kaj ukradla.

26-letnici je nato prekipelo in obrnila se je na medije. Radaronline se je po komentar obrnil na igralca, ki je SMS sporočila priznal. "Sprašujem se, ali veste, da me že dve leti nadleguje. Večkrat sem ji že rekel, naj s tem obnašanjem preneha,“ je v svoj bran povedal Dominic.

Užaljena mladenka za informacije sicer ni želela plačila. "Ljudje naj izvejo, da ni tako prijazen, kot se zdi. Smet je!“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.