Magazin > VIP
2893 ogledov

Zvezdnik žaluje za 22-letno hčerko

Shawn Crahan Reševalni pas/Twitter
Gabrielle je umrla v soboto.

Hčerka ustanovitelja skupine Slipknot, Shawna Crahana, 22-letna Gabrielle, je dočakala le 22 let. Žalostno novico je na Twitterju sporočil glasbenik. “Z zlomljenim srcem in z globoko bolečino sporočam, da je v soboto, 18. maja, umrla moja najmlajša hči, Gabrielle. Stara je bila 22 let,” je zapisal 49-letnik in prosil, da se v teh težkih trenutkih spoštuje zasebnost družine. Razlog smrti ni znan.

Na družbenih omrežjih se je oglasil tudi pevec skupine Corey Taylor: “Za mojega brata me boli srce. Prosim, mislite na družino Crahan. Pogrešajo jo.”

Crahanu sta se v zakonu s Chantel rodila še sin Simon in hčerka Alexandria. “Danes je najtežji dan v mojem življenju. Zmeden sem, jezen, predvsem pa žalosten. Gabri, nihče te ne pogreša bolj kot jaz. Bila sva najboljša prijatelja. Zelo sva bila povezana in sedaj te ni več,” se je od 22-letnice poslovil njen brat. Oglasila se je tudi Gabyjina sestra, ki pravi, da je v šoku in da ne ve, kako bo ta čustva predelala. 

Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.