Magazin > VIP
25 ogledov

Zvezdniki Batmana v šoku

batman
1/7
FameFlynet
Christian Bale in režiser Christopher Nolan sta se odzvala na streljanje v Aurori, v katerem je bilo ubitih 12 ljudi, več kot 50 pa ranjenih.

Filmski studio Warner Bros. je odpovedal slavnostno premiero filma Vzpon Viteza teme v Parizu, kjer so bili zvezdniki filma že zbrani. Kot je povedal vir, je bila celotna igralska ekipa v šoku, ko je izvedela, kaj se je v petek zgodilo v Aurori. "Ekipa je bila v šoku. Anne Hathaway, Marion Cotillard ter nekaj moških so jokali. Bili so izjemno, izjemno žalostni."

Med potjo iz Francije v Los Angeles je glavni igralec filma Christian Bale podal izjavo. "Groze, ki jo čutim, ni mogoče opisati z besedami. Ne morem si predstavljati, kakšno žalost prestajajo žrtve in njihovi ljubljeni, a čutim z njimi," je zapisal igralec. Odzval se je tudi režiser Christopher Nolan, ki je v izjavi za javnost izrazil svojo "globoko žalost" nad pokolom: "Nič, kar bi lahko kdor koli od nas izjavil, ne more primerno opisati, kaj čutimo do nedolžnih žrtev tega zločina. Naše misli so z njimi in z njihovimi družinami." "Moje srce se trga zaradi življenj, ki jih je to nesmiselno dejanje vzelo oziroma spremenilo. Ne najdem besed, s katerimi bi lahko opisala svojo žalost. Moje misli in molitve so z žrtvami in njihovimi družinami," pa je povedala Anne Hathaway.

Warner Bros. bo iz spoštovanja do žrtev šele danes sporočil zaslužek filma med koncem tedna.

Komentarjev 1
  • brojci 09:12 23.julij 2012.

    Le zakaj,če pa so vedeli,da je vse skupaj skropucalo.