Magazin > VIP
22 ogledov

Zvezdniki praznovali z diktatorjem

Vanessa Mae
1/7
EPA
Hilary Swank, Seal, Jean-Claude Van Damme in Vanessa Mae so s svojim nastopom na rojstnodnevni zabavi čečenskega diktatorja Ramzana Kadirova razburili javnost.

Zvezdniki svojo moč pogosto uporabljajo v dobrodelne namene, včasih pa tudi v egoistične. Za dobro plačilo se namreč udeležujejo tudi rojstnodnevnih zabav diktatorjev. Tako nazadnje tudi Hilary Swank, Seal, Jean-Claude Van Damme in Vanessa Mae, ki jih je k sebi poklical čečenski predsednik Ramzan Kadirov. Varuhi človekovih pravic, ki ga obtožujejo mučenja in umorov številnih Čečenov, so hollywoodske zvezdnike opozorili, naj se njegovih zabav ne udeležujejo. Shakira, Kevin Costner in Eva Mendes so zato povabilo na 35-letnico tirana odklonili.

Največ kritik je sicer požela Swankova, ki je na odru povedala, kako čudovito je biti v Čečeniji, nato pa dahnila: "Vse najboljše, gospod predsednik." Oskarjevka je že izjavila, da svojo odločitev obžaluje, Seal pa svoj nastop še vedno poskuša opravičiti.

Komentarjev 1
  • jaki 15:01 17.oktober 2011.

    Vaš komentar smo odstranili, ker ste kršili naš kodeks komentiranja: http://www.zurnal24.si/pravno-obvestilo#kodeks_komentiranja Uredništvo zurnal24.si