Magazin > VIP
51 ogledov

Zvezo s poročenim prekinila

Urška Čepin Facebook
"Vljudno vas prosim, dragi vsi moški, ki ste v javnih ali prikritih zvezah, ki ste poročeni, ki blefirate in ste avanturisti, ne pošiljajte mi nikakršnih vabil in ponudb," je prekipelo Urški Čepin.

Ste misli, da o Urški Čepin veste že vse? Nam je tokrat izdala še kakšno žgečkljivo skrivnost več!

Pred kratkim ste se pritožili nad sporočili, ki vam jih moški pošiljajo na družabno omrežje Facebook; jih je veliko?
Na Facebook vsak dan dobim 500 sporočil, ogromno, zato mi pri odgovarjanju nanje pomagata celo sestra in mama. Nimam se niti časa s tem ukvarjati, zato sem prosila, da mi ne pošiljajo takšnih in drugačnih povabil.

So med njimi kakšna nespodobna?
Če je kakšno nespodobno, ga hitro blokiram, saj Facebook uporabljam bolj za promocijo nastopov in aktualnih dogodkov. Nimam pa časa, prav tako ne interesa, da bi se z ljudmi, ki mi pišejo, dobivala. 

Torej vas moški ne more osvojiti prek družabnega omrežja?
Na tak način ne. Moški se mora za žensko potruditi malo bolj, kot da ji piše na Facebook. Če ima nekdo res interes, se bo potrudil in me našel. Po družabnih omrežjih visijo tisti, ki v življenju nimajo kaj pametnejšega početi. To je meni bolno.

Kakšno osvajanje pa bi obrodilo sadove?
Se pustim presenetiti, predvsem pa naj bo drugačen, poseben in izviren. Če želi nekaj posebnega, se mora posebej potruditi.
Torej imajo oboževalci še možnost in niste zasedeni, kot so se v zadnjem času razpisali mediji?
Piše se vse sorte, vedno kaj novega preberem o sebi, kar je res, pa vem le jaz. Za preostale pa – upanje ostaja. Naj si to razlagajo po svoje.

Na Facebooku ste zapisali tudi, da vas nadleguje veliko poročenih moških.
Nikoli nisem iskala poročenih ali vezanih moških, saj ne maram biti druga ali tretja violina, temveč prva ali pa nič. So pa časi taki, da zveze niso več to, kar so bile. Ljudje imajo na družabnih omrežjih možnost dobiti ogromno kontaktov in veliko jih skriva svoje partnerice in družine. Tega ne maram, raje vidim čiste in iskrene karte.

Se vam je že kdaj zgodilo, da ste bili druga violina?
Da, a ko sem to izvedela, sem zvezo seveda prekinila. Ničesar nisem sumila, saj sem verjela, a to je bilo že dolgo časa nazaj. Razočaranje je predvsem zato, ker ljudje niso iskreni. Nobena resnica ne boli toliko kot laž, vsaj mene. V življenju sem dala že veliko skozi in vse lahko prenesem in razumem, le laži ne maram. Moški so pač taki, da prija njihovemu egu, če so še vedno zaželeni, jaz pa ne bi skakala s cveta na cvet. Gledam samo na kvaliteto, ne na kvantiteto. Pri vsaki stvari v življenju imam rada kvalitetne stvari. 

Komentarjev 7
  • Polly ß 10:50 18.november 2013.

    No , ja Urša. Daj se malo umiri,ker je že čas za to. Kaj bo tvoj otrok, ko bo izvedel o vseh tvojih senzacijah? Malo poštudiraj tudi na druge stvari, ne samo na seks!!!!!!!

  • privat 09:10 17.november 2013.

    ah..le kaj bi normalen človek počel v družbi take dečve?? Jaz osebno nebi bil v taki družbi!

  • Scott 00:09 16.november 2013.

    Nastopala je v spotu za Pahorjevo vlado tako, da je levici zelo všeč, zato je ne obrekujte preveč.?