Magazin
2827 ogledov

Vroča noč v gorah

seks Shutterstock
Podali smo se na čudovit izlet v hribe in niti za trenutek mi ni bilo žal, da sem privolila. Kljub bolečinam v nogah in pekočim mišicam sem bila vesela, da sem tam sredi zelene in neokrnjene narave.

Družba petih hribolazcev nas je prispela do zadanega cilja in v planinskem domu smo si privoščili žgance s kislim mlekom. Doma tega nikoli ne bi jedla, tam pa je bilo to nekaj najboljšega na svetu.

Žal pa so nebo pričeli prekrivati temni oblaki, vremenska napoved se je sfižila in kmalu je pričelo grmeti, nad glavami pa so se nam bliskale strele. Vsekakor prenevarno za spust v dolino in ker se zadeva ni prav nič umirila v naslednji uri, smo se odločili sprejeti ponudbo, da prespimo tam.

Sobo sem delila z novopečenim fantom. V bistvu sva bila prvikrat sama in naju je čakalo spanje v skupni postelji. Smejalo se mu je na vsa usta, a tudi sama sem bila vesela, da smo bili prisiljeni ostati tam.

"Spim povsem gol. Upam, da te to ne moti,“ je bil predrzen. "Res? Tudi sama spim gola. Kakšno naključje.“

To seveda ni res, a tisti hip se mi je ta izjava zdela zelo primerna. Zares sva se po prhanju v improvizirani kopalnici ogrnjena le v brisači podala v posteljo. Ležala sva na boku in se gledala v oči. Najini pogledi so povedali vse, vzburjenje v nama pa se je silovito stopnjevalo.

Objel me je preko telesa in se mi približal na nekaj centimetrov. Kar streslo me je od vzburjenja in misli na to, kako blizu ga imam. Povsem golega in pohotnega, kar se je videlo že v njegovih očeh. Zunaj se je znova močno zabliskalo in v odigranem strahu sem se tesneje privila k njemu. Ob stegnu sem začutila njegov ud, srce mi je pričelo še močneje biti, on pa mi je na ustnice prilepil sladek poljub.

Najina jezika sta se nežno božala, moja noga je pričela lesti preko njega, njegov ud pa je postajal čedalje večji in trši. Roko sem počasi spustila navzdol in se ga prvikrat dotaknila. Pod prsti sem ga premerila in ugotovila, da imam čast spoznati pravega lepotca. Tudi njegova roka je spolzela preko mojega boka, zastala nekaj sekund na ritnici in jo strastno zagrabila, nato pa nadaljevala pot navzdol po moji nogi vse do kolena in nazaj. Tokrat s prsti po notranji strani, ki so se ustavili tik pred pohotnim ciljem. Tiho sem zavzdihnila, ko se je z blazinicami prstov dotaknil vzburjene češpljice, na rahlo razprla noge in mu dala vedeti, da si želim še precej več. Odgrnil je rjuho, s katero sva bila pokrita in občudoval moje telo. Poljubil me je na prsi, se z jezikom pričel poigravati okoli bradavičk ter me siliti v tiho in sladko ječanje. Vsakokrat, ko je nabreklo bradavičko ujel med svoje ustnice in jo posesal v usta, se je s prsti zaril med moja stegna in z dlanjo povsem pokril moje vlažno mednožje. Lotil se je nabreklega gumbka, ga božal, nato pa dvignil glavo od mojih prsi.

„Čudovita si. Vso pot sem zijal v tvojo napeto ritko in si želel, da bi se kmalu zgodilo kaj podobnega. Nisem pa si mislil, da tako kmalu.“ Nato je izginil nekam dol, odgrnil rjuho povsem do konca in mi zlezel med noge. Pokrčila sem jih in pustila, da mi jih je razmaknil, nato pa sem se predala nepozabnemu občutku njegovih ustnic in jezika tam spodaj. Nisem si mislila, da bom česa takšnega deležna že v najini prvi skupni noči. Bilo je zares čudovito, ni me bilo sram ječati in čez nekaj časa celo moledovati za njegovega korenjaka. Ko je bil v meni, sem dobesedno občutila moč groma, ki je odjeknil nekje v daljavi in za hipec razsvetlil temno nebo. Njegova pozornost ob vsakem gibu mi je izjemno godila. Ves čas sem bila deležna njegovih poljubov in komplimentov. Nohte sem mu zarila v močan vrat, noge pognala v zrak, visoko kot sem le lahko, jih prepletla okoli njegovega hrbta in ga polna orgazma silovito pritisnila navzdol k sebi ravno v trenutku, ko je zunaj silovito počilo in razbelilo nočno nebo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.