Magazin
434 ogledov

Vzel me je s pogledom

(Foto: Shutterstock) Žurnal24 main
Sedela sem v parku in prebirala odličen ljubezenski roman, ko je prišel mimo in za hipec ujel moj pogled. V trenutku sem se počutila prikovano na njegove magične oči, ki so me vlekle k sebi kot magnet.

Le stežka sem pogledala nazaj v knjigo in se delala, kot da ni bilo nič. Vrstice so bežale pred mojimi očmi, vsebine pa se nisem spominjala. V trenutku sem pozabila celo vse tisto, kar sem do tedaj prebrala.

Stal je pred menoj in me vljudno pozdravil: "Se midva od nekje poznava?" Sprva sem mislila, da gre samo za obrabljen poskus približevanja, ko pa sem si ga bolje ogledala, sem ugotovila, da gre pravzaprav za fanta, ki je nekoč živel v naši soseski in sva bila precej dobra prijatelja.

Knjigo sem odložila na klop in mu začudeno prikimala. Nadaljevala sva na pijači, se pomenila o vsem za nazaj, nato pa se še večkrat dobila tisti teden. Dobesedno zaljubila sem se vanj, njegove oči pa so me povsem uročile. Celo tako zelo, da sem konec tedna prespala pri njem doma. Nikoli se še z nikomer nisem imela tako lepo.

Zabaven večer sva raztegnila v noč, ki se je razvila v totalno zapeljevanje z uspešnim koncem. Preden sem mu padla z rokami okoli vratu, se ni moglo vedeti, kdo bolj osvaja koga. Moje oči so ves čas švigale po njem, njegove pa od mojega oprsja do golih kolen, nad katerimi se je nabiralo vse bolj prekratko krilo. Položil je dlan na mojo nogo, ki je nisem umaknila. Še več, sklonila sem se k njemu in ga prvikrat poljubila. Zdelo se mi je, kot bi ga že tisočkrat prej.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Ni izgubljal časa in je s svojo roko sledil mojim glasnim mislim. Stegna so se mi počasi razmikala, on pa je s prsti segal vse globlje in globlje. Ustavil se je, tik preden bi se z njimi dotaknil moje premočene potrebnice. V glavi mi je vrelo od poželenja in najraje bi se mu kar sama potisnila na roko. Užival je v moji odkriti pohoti in čakal, da bom to storila. Končno me je poželenje premagalo in sem se pomaknila nekoliko naprej. Ravno toliko, da sem mu premočeno češpljico pošteno pritisnila ob prste.

V njegovih očeh sem opazila, kako zelo mu godi to, kar sem storila, njegova roka pod mojim krilom pa se je znova začela premikati. Prsti so se spretno prebili za rob spodnjic in ni ga bilo lepšega občutka od tistega, ko se je prvikrat pošteno dotaknil moje potrebne pikice. Sredinec mu je nagajivo zdrknil po navlaženem žlebiču in se potopil v luknjico, ki si ga je tako zelo želela. Še močneje sem se oklenila njegovega vratu in se z muco začela pozibavati na njegovem prstu. Nenadoma sem si močno zaželela njegovega korenjaka in bliskovito začela odpenjati njegove hlače. V nekaj sekundah sem ga že imela v roki, čvrstega, ogromnega tiča, ki je bil porok za to, da tisto noč ne bom ostala nepotešena. Legla sva čez celo posteljo, se dokončno rešila vseh oblačil in se nato gola predala drug drugemu. Hlastala sem po njegovem korenjaku, ki je pošteno izginjal v mojih ustih.

Nesramežljivo je ječal in priznaval, da česa lepšega v življenju še ni doživel. Pohotna, kot sem bila, nisem zdržala dolgo in sem krenila v popoln napad. Razkoračila sem se nad njim, prijela za velikega lepotca, nato pa počasi približala svojo vročo muco. Opazoval me je poln pričakovanja, ki so se izpolnila v trenutku, ko sem sedla na njegovega korenjaka. Začutila sem, kako me njegove roke pošteno grabijo za ritnici in me pritiskajo navzdol, kamor sem si tudi sama tako zelo želela. Oba sva se potila kot nora, a v tem neizmerno uživala, ter prihajala drug drugemu nasproti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.