Magazin
67 ogledov

Z goloto hitreje do seksa

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Fant me je navadil, da hodim gola po stanovanju. To navado pa sem prenesla tudi na novega tipa. Verjetno veste, kaj sva počela vse dni?

Z novim tipom sva se hitro preselila v skupno stanovanje. Tam pa sem spoznala nekaj njegovih fetišev, ki so mi bili vsaj na začetku še kako všeč. Prvi v vrsti je bil ta, da se je po stanovanju skoraj vedno sprehajal popolnoma gol. Torej, ko sem zjutraj odprla oči in se pretegnila, je on že skakljal s svojim opletačem po stanovanju. Prve dni je bilo zares zanimivo hoditi za njim. Ves čas sem ga opazovala in se kurila ob pogledu na njegovo izklesano postavo. Tako na hodniku nisva podelila drug drugemu samo poljuba, pač pa sva poprijela tudi za kaj drugega.

Ja, tudi jaz sem sčasoma prevzela njegove navade in odvrgla vse cunjice, ko sem bila doma. Sprva mi je bilo nerodno sedeti za mizo v kuhinji in srebati kavico, ko pa sem se navadila, zame ni bilo lepšega in popolnejšega občutka. Kadarkoli se mi je zahotelo, sem mu sedla v naročje in si postregla z vedno pripravljenim pripomočkom za užitek. Tako sem seksala celo ob osmih zjutraj, ob desetih ali pa tik pred kosilom, kar se sicer verjetno ne bi dogajalo, če bi imela na sebi obleke. Vse tisto slačenje in oblačenje je zares tako odvečno, da se raje upremo želji po nenadnem seksu, kot pa da bi se slačili in potem spet oblačili ...

Sosed naju je nemočno opazoval. © iStockphoto

 
Tako pa se je le treba nasloniti recimo na kuhinjski pult, dati dragemu prostor med nogama in že te napolni z radostjo do življenja. Včasih vse skupaj traja le nekaj minut, včasih pa se tako zaplete, da se konča v spalnici. Tudi po dnevni sobi sva velikokrat poskakovala. Kako šele gleda sosed, ki redno škili skozi svoje okno v najino sobo, ko naju zaloti pri zabavi. Spomnim se dneva, ko sem se mojemu vrgla v naročje, ga poljubila in zasedla mesto na takoj trdem udu, ki je z veseljem potešil mojo vlažno potrebnico. Nosil me je po sobi brez vsakih težav, pogled skozi okno pa mi je odkril soseda z izbuljenimi očmi. Mojemu sem nalašč dejala, naj me prisloni ob okensko polico, in mislim, da se je sosedu takrat popolnoma utrgalo.

Ne vem, če si ga ni vrgel na roke, tresel se je že tako, kot bi si ga. Nalašč sem se mu nasmihala, delala pohotne grimase in z jezikom krožila okoli ustnic, da je končno omagal in se skril za zaveso. Najraje pa sem imela položaj na vrhu kavča, ki je bil ravno prav visok, da sem z rokama oprta ob naslon z ritko dosegla ravno pravo višino. Takrat sem ga vedno čutila celega in si želela, da bi trajalo v nedogled. Zares sva se imela lepo in na dan sva se zagotovo vsaj petkrat dala dol. Počasi se mi je začelo zdeti nenavadno biti v obleki, in ko sem bila zunaj, mi je bilo vedno nekaj odveč. Toda kot po navadi se vsega naveličaš in tako je bilo tudi z mojim fantom.

Z goloto se veliko hitreje pride do seksa. © iStockphoto

 
Preselila sem se v najemniško stanovanje, ki sem ga delila z nekim študentom. Kako je pogledal, ko je prišel domov s faksa in me videl golo sprehajati se po stanovanju. S kozarcem vode v roki sem ga pozdravila, on pa je otrpel zijal vame. Šele takrat sem se spomnila, da sem gola, se mu opravičila in odšla v sobo. Čez nekaj minut je potrkal na vrata in mi dejal, naj se nikar ne opravičujem, saj zelo polepšam najino stanovanje. Nasmehnila sem se mu, saj je bil videti do ušes zaljubljen, pozneje pa je celo prespal v moji postelji. Počasi sem ga navadila po stanovanju hoditi brez oblačil in tudi poseksala sva se marsikje. Hitro sem pozabila bivšega, saj je bilo z novim vse skupaj še precej bolj zanimivo. Končno sem lahko skozi svoje oči gledala nekoga, ki mu je še nerodno in se privaja. Ni pa imel nikakršnih zadržkov do seksa opoldne sredi kuhinje. Sedela sem na mizi, z nogama na stolu, kjer je sedel, in mu brez sramu kazala svojo muco. On me je gladil po stegnih s svojimi rokami, mi poljubljal kolena in prihajal s svojimi usti vse višje in višje. Z rokama sem se oprla nazaj, glavo potisnila za ramena in se zagledala v strop, ko mi je on s svojimi vročimi ustnicami in jezikom zabredel po rožnati potrebnici. Po celem telesu me je mrazilo od užitka, ko je lizal in sesal nabrekel ščegetavček.

Nisem več zdržala na rokah in sem legla preko cele mize, on pa je vstal, me potegnil k robu in nastavil trdega lepotca, ki se je znašel v ravno pravi višini. Takšne silne pohote do tedaj še nisem občutila, prav tako ne orgazma, ki me je stresel, še bolj pa me je navdušil moj sveži ljubimec, ki ni pozabil niti na centimeter mojega potnega telesa. Noge so mi končale na njegovih ramenih, ritnice visoko od mize, on pa globoko v meni vse dokler ni bil prisiljen izvleči junaka na zrak in mi izlil vrelo tekočino na utripajoč trebuh.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.