Magazin
23 ogledov

Za svoja mačka je najela psihiatra

Katy Perry FameFlynet
Pevka Katy Perry je za svoja mačja ljubljenčka najela psihiatra, da bi izboljšal njuno vedenje.

Katy Perry ima težave s svojima mačkoma, zato se je odločila, da bo za pomoč prosila psihiatra. "Katy je zelo zaskrbljena za svoja ljubljenčka in njuno vedenje. Zadnje mesece redno izginjata za nekaj ur, do Katy pa se ne obnašata tako kot nekoč," je za časnik Daily Star povedal neimenovani vir. "Misli, da so za to kriva gradbena dela, ki se trenutno odvijajo v njeni hiši, a se je vseeno odločila za strokovno pomoč."

Vir je izdal, da je Katy prek prijatelja zaposlila tako imenovanega "šepetalca mačkom", ki se sporazumeva z njenima mačkoma in ju pomirja. Pevka, ki je svoji mački nadela ime Kitty Purry, mačku pa Krusty The Cat, je dejala, da se pomoč že obrestuje. "Ker za Katy mačka nista le živali, temveč tudi prijatelja, bi rada, da se počutita dobro. Ker je zadnje čase nista več spravljala v dobro voljo, ampak sta se obnašala zelo nenavadno, je pripravljena plačati, kolikor je treba, da bosta spet takšna kot nekoč."

Zvezdnica je mačkona Krustyja posvojila skupaj z nekdanjim možem Russellom Brandom, ob ločitvi pa je zanj zahtevala polno skrbništvo in zmagala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.