Magazin
24760 ogledov

Zadnja fotografija Shannen Doherty s Perryjem lomi srca

shannen doherty Profimedias
Ljubitelji serije Beverly Hills žalujejo.

Kot je znano, v 52-tem letu starosti je zaradi posledic možganske kapi umrl igralec Luke Perry, zvezdnik najstniške serije Beverly Hills iz osemdesetih let.

Ljubitelji serije, igralčevi svojci in prijatelji so do zadnjega hipa upali, da se bo Luke opomogel, a najpomembnejšo bitko svojega življenja je danes izgubil.

Preden je odjeknila žalostna vest je z novinarji govorila njegova igralska kolegica iz omenjene serije, Shannen Doherty, ki je omenila, da trdno verjame v njegovo ozdravitev.

"On ve, da sem z njim in kako ga imam rada. Pogovarjam se z njegovimi svojci. Opomogel si bo. To je moj Dylan," je rekla.

Zadnjo fotografijo, ki jo je objavila na svojem Instagram profilu, je iz serije, na njej sta objeta. "Prijatelj moj, čvrstno te objemam in ti dajem moč. Gotovo boš zmagal," je pripisala pred nekaj dnevi.

Perry je sicer pred nenadno boleznijo v Los Angelesu snemal televizijsko serijo Riverdale, priredbi stripovske zgodbe o Archieju Andrewsu. Kap ga je zadela na dan, ko je televizija Fox napovedala obnovitev serije "90210", je poročala STA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My friend. Holding you tight and giving you my strength. You got this.

A post shared by ShannenDoherty (@theshando) on

luke perry Magazin Po možganski kapi: Luke Perry menda v umetni komi
Komentarjev 1
  • Avatar Kristensa
    Kristensa 00:23 05.marec 2019.

    Želite najti žensko za eno noč? Dobrodošli v == >> www.3xDate.top