Magazin
241 ogledov

Zakaj moški hočejo analni seks?

Žurnal24 main
Statistika pravi, da analni seks prakticira 25 odstotkov heteroseksualnih parov. Pobuda pa je v veliki večini na moški strani. Zakaj?

Zakaj tako veliko moških obožuje analni seks ali pa o njem vsaj sanjari? Razloge bi moški naštevali v nedogled, preberite pet glavnih. Morda boste lažje razumeli moško navdušenje.

Analni seks daje občutek moči. Moškim je všeč penetracija od zadaj. In dejstvo, da je moški med analnim seksom (običajno) nad ali za žensko, naj bi moške navdajalo s posebnim občutkom zadovoljstva oziroma moči. S še večjim ponosom pa moške navdaja ženski orgazem med analnim seksom.

Analni seks moškemu pomeni, da mu partnerica zaupa. Ženske misel na analni seks najprej praviloma zavračajo, saj se bojijo bolečine in mnogim se zdi umazan. A ko/če se ženska strinja z analnim seksom, je to za moškega dokaz, da mu zelo zaupa. Ženski pristanek na analni seks zato moškim izredno veliko pomeni.

Analni seks je nekaj novega in drugačnega. Moški ljubijo vaginalno penetracijo, a vznemirja jih poskušanje novih stvari. Ker ima analni seks še vedno "ugled" nečesa malo prepovedanega, je še toliko bolj sladek.

Moški so zaljubljeni v ženske zadnjice. Tako pač je in tako bo – moškim se zdi ženska zadnjica neverjetno seksi.

Analni seks je "ožji". Pri analnem seksu penis vstopa na precej ožji "teren" kot pri vaginalni penetraciji – trenje (in posledično moški užitek) je zato veliko večje. Ženske to edinstveno moško zadovoljstvo včasih težko razumejo, moški pa pravijo, da ni občutka, ki bi se lahko primerjal s tem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.