Magazin
13 ogledov

Zakon po Newtonu

Ali bo v novi komediji nastopil kdo iz zasedbe 5moških.com, še ni znano. Žurnal24 main
Špasteater pripravlja nadaljevanje popularnih komedij 5žensk.com in 5moških.com z naslovom Ženske&moški.com. V zasedbi bosta Zvezdana Mlakar in Katarina Čas, drugi so še skrivnost.
“Zagotovo bosta igrali Zvezdana Mlakar in Katarina Čas, predstavo pa bo režiral Boris Kobal,”& lt; /em> o zasedbi v predstavi Ženske&moški.com, ki bo premierno uprizorjena 21. marca v Cankarjevem domu, pravi Betka Šuhel Mikolič iz Špasteatra.

Za igralki so se po njenih besedah odločili, ker je bila prva najpopularnejša že v komediji 5žensk.com, Katarino Čas pa so si v tej vlogi zaželeli videti gledalci.

Zakoni znanih osebnosti

Kdo poleg omenjenih igralk bo še nastopil v novi komediji, bo znano 20. januarja, sicer pa bodo glavni liki v njej znane zgodovinske osebnosti.
“Videli bomo na primer, kako sta zakon doživljala Newton in njegova soproga,” pravi Šuhel Mikoličeva, ki želi, da drugo ostane skrivnost.

Predstava je nadaljevanje popularnih komedij 5žensk.com in 5moških.com, špasteatrovci pa so že prepričani, da bo tudi ta podirala rekorde.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.